mina tankar :)

HAHA, just nu sitter jag och skrattar åt mina tankar igår t.ex när jag satt och kollade på vilken film vi skulle se så säger sebbe nåt ; bla bla bla bla.... jag läser upp titeln på filmen som då heter ; skojar du eller?!? jag läser högt och så svarar sebbe ba; ääh neej ? jag ba ääh vaa ?? sen så han ba aa säger om de han sa jag ba men jag läste vad filmen hette asså jävlar vad vi skrattade asså!! sen så gick jag och sebbe upp och fixade vatten typ, och sen hör man jocke sjönga sen patricia jocke BAS röst patricia LJUS röst gemnfört med jocke asså jag och sebbe as garvade när vi hörde det asså fyyfaaan!! :)

Det är minnen jag sitter och tänker på nu, hihi :)
där fick ni mina tankar :)

puss o kram!

stan nästa ! :D

hej svejs, ska snart in till stan med mamma har fixat mig och grejer. Gick ganska fort, letade efter min ipod pappa hade lagt undan den så nu har jag den, den ligger på laddning nu. ska bli skönt att ha ipod ist för att sitta med mobilen i skolan. Lite skönt faktiskt. Men puss på er och ha en bra dag!


leggins och sen har jag en grå tröja på mig, inte den som jag har på bilden dårå.

och jag börjar få längre hår !! inpackningen funkar bra faktiskt


bad boys

heej sötnosar har kommit hem från patricia satte på mig en slapp tröja och sen leggins och ska bara ta det lugnt, vi gick ju upp rätt så tidigt, käkade flinor och drack chailatte , så himla gott.
Har bara druckigt det typ 3 gånger och jag är typ käär, kärlek vid första ögonkastet värkar stämma endå, haha.
asså snart får jag panik måste lära mig hur man laddar ner låtar råkade ta bort alla på ipoden, om jag inte åker till syrran hon har säkert massa låtar på datan. Får se hur jag gör får väll ringa. Mamma svarar inte så jag får väll testa ringa patricia. ska till haninge på tisdag och fixa låtarna då, får hitta min ipod nu, hihi.. Men vi hörs senare puss!


Coca cola tröja från mammas jobb sen har jag armband från morbror sen lycko armbandet som jag alltid har på mig :)


super bra!

haha

tjaabaa!

är hemmas patricia nu vi har sjungit singstar spelat guitar hero är med lite folk aa asså typ jag patricia och tre till, det var kul faktiskt! men  patricia tar bort sminket nu och jag skulle bara kolla datan snabbt ! så puss på er! :)

HAHA, bilden är tagen när jag drägglar :D asså jag åt chips!

förlåt

Jag ska börja med att säga tack. Jag vet att jag inte varit den bästa man kan ha just nu, så förlåt för det och förlåt för massa annat jag gjort mot dig som varit egoistiskt och jävligt taskigt blivigt sur på dig fast det inte varit ditt fel, jag lovar i efter hand så ångrar jag mig som fan som bad dig att sticka! men jag kanske inte har den bästa tiden i mitt liv just nu, och du är en av de bv som jag haft. Du är en av dem som får mig att gå upp på morgonen, du får mig att palla alla svåra dagar. Ställer alltid upp, det gör många vänner men du gör det för mig, varenda gång. Även hur dum jag varit, jag vet att du bryr dig om mig men i vissa stunder så fattar jag inte att det verkligen är så. Jag har blundat och tänkt på alla stunder vi haft, och jag får ett leende på läpparna men även så känns det som jag kommer falla i gråt. Ibland sviker livet än riktigt hårt och man inte vet vad man ska göra. Tänk hur många fina stunder jag haft med dig, utan dig hade jag inte träffat den jag älskar idag. Du har fått mig att må bra, jag tror du själv vet vem du är. Jag har alltid haft dig på min sida du står bakom mig om nått händer och får mig att våga och få mod. Jag älskar dig för du är en sån jävla bra vänn och jag har bara inte insett det tillräckligt ända tills dagen kommer och vi bråkar, hur mycket jag egentligen behöver dig i mitt liv. Du gör så jag blir glad glöm inte det! Jag älskar dig för den du är, du är den bästa, vi har delat både gråten och skratten tillsammans. det sista jag vill är att förlora dej.







"för jag klarar mig fan inte utan dej"

ne..

orkar inte blogga nu är inte på humör alls.. puss på er!

hemma

heeej, jag har varit i skolan hela dagen gjorde en målning på bilden alltså ett självporträtt, hon sa att den blev lik mig! haha, kontnärliga jag. Hon hade även sagt att det var likt mig om jag ritat en elefant på två ben, nej men asså typ.. Idag ska jag typ vara med kristina får se vad som händer då, men jag fryser sönder om mina händer ska typ kolla på ett avsnitt på paradise hotell nu. Så jag blir lite sysselsatt sen måste jag duscha håret lite också. det är lockigt i högsta grad det går inte änns att platta ner typ. Men men, puss på er och ha en jätte bra dag!


skolbloggning

tjaa!

bloggar nu från skolan har so lektion, och jag får inte tag på sofia hon är inte här!! PANIIIK.
aja, får kontakta henne på facebook eller nått? :)

puss

hatar morgonen..

GODMORGON, asså herregud jag kom knappt upp imorse först väckarklockan sen kom pappa in och sen larm på mobilen jag vaknade förtfarande inte så jag kunde gå upp. Sitter nu med skitzot i knät och fixade nyss so-arbetet som jag skrev på min hand "kom ihåg so-arbetet"
Jahaa, men nu ska jag typ äta frullee.. skulle inte banga på att gå och sova igen. FÅR INTE BLI SJUUUK :(

puss o ha en bra dag!

åååhh , vill tillbaka till värmen!


somnar inte..

jag kan inte sova sitter och lyssnar på en as bra låt, jag typ dör. Letade som en galning på youtube, eftersom den har ett minne, hihi.. men jag tror jag hittade den. Så bra är den iallafall,

ne jag måste verkligen försöka sova igen..
kommer aldrig palla gå upp till skolan imorrn annars.



Puss !

covin vs bella :D

Heeeej era söta ungar :)

Jag har verkligen inte orkat blogga idag somnade även i typ en timme idag efter jag kom hem från skolan eller ja det var inga lektioner eller nått. Ni som vill se kan ju kolla min facebook hur det gick, romina skulle lära oss dansa till single ladys och sen så testade jag battla (stavning??) med Covin, jag säger bara skit vad jag garva! att dansa är så jävla fucking kul speciellt när man inte kan heller, asså jag tror jag kommer dö av garv varje gång jag ser dom videorna, dem här dagarna skit vad det har fått mig att tänka allt polisen sa igår i skolan, asså omg.. Vilka idioter det finns där ute egentligen.. Tycker synd om alla som blir utsatta för allt sånt. Dom som går i min skola fattar vad jag menar. Men jag tänkte faktiskt börja sova nu. Är inte så trött eftersom jag sov lite tidigare idag. Hoppas jag inte börjar bli sjuk så trött och ont i huvudet som jag hade, puss på er och GODNATT!

och jag är medveten om att min blogg börjar suga som faaan, men det är en sån period nu, hoppas ni klarar av att inte läsa bloggen era typ 9 läsare, puss!


hahah, jag och andre vännen :)

.....

Tjaaa, dålig uppdatering jag vet! men igår var jag ute kunde inte blogga sen och sen så idag var jag i skolan och kolla på film snacka med polisen och sånt dära, var faktiskt ganska intressant. Men imorgon har vi dans igen, kommer inte dansa eftersom min kropp är helt död kan knappt gå!
Jobbigt värre. men ni får sova gott inatt puss puss! :D

OH MY GOOOOD!

titta vad jag lärde mig IDAAG!! asså helt själv.

Jag kom ner hela vägen. vet bakbenet är inte helt rak. men jaa, jävlar säger jag bara till mig själv!
+ jag ser jätte liten ut.
men just nu är jag med patricia. puss hej

Godmorgon.

Godmorgon! idag bilr det dans i skolan får se hur det går !
Haha, tror nog inte det går bra med tanke på att jag verkligen inte kan dansa. Kan inte få in stegen och allt samtidigt. Sofia och patricia vet mycket hur min dans ser ut. Sofia vet även slutet på den dansen. (inte vackert)
Men jaa.. vi hörs väll ikväll om jag inte typ ramlar och bryter benet och ligger på sjukhus på nått kontigt sett. Puss puss! :D


barndom.


den här texten får mig fan nästan att gråta och bli knäsvag. stämmer in så in i helvete..
asså jag saknar barndommen så otroligt mycket :(<3

Tycker fan synd om mig själv när jag ser denna bilden. Klantig redan som 9-10 åring :)

hemma!

Mitt internet segar men fyfaaaaaan vilken rolig helg jag har haft! assåherregud pga att mitt internet dampar lägger jag bara upp typ två bilder. Jag har berätta mycket som har hänt där hos hanna. Hon och hennes mamma mötte upp mig på enköpings stn och vi åkte hem till dem. Jag och hanna snackade galet mycket om minnen hon jag och frida hade i arboga, så jävla kul de var, när dom lurade mig totalt och min ledare kom ut och mötte mig och när jag ramla ut genom fönstret och aa fiiifan vad jag och hanna skratta om allt det gamla. Men sen så åt vi senare på kvällen gick vi ut med mathias wictor och filip och vi gick hem till filip chilla där sen så åkte jag och hanna med en plastpåse ner för backen jiddrans jävar vad vi skrattade och ramla och blev alldeless snöiga! Men sen så dom cyklade nu på vintern!! ja jag blev sjutsad i typ 180 dom körde race gissa om jag var rädd och skrek. Sen så på morgonen efter på lördagen hade hanna match så jag kollade på den, testade spela lite efter matchen fy sjutton vad jag suuger. Aja sen på kvällen var vi med patrik och wictor. Stog och snacka med dom ett tag. Sen cykla dom hem vi träffa pauline och nån och snacka nåra minuter sen gick vi hem till hanna igen. Nu idag så har jag och hanna varit i uppsala, hon spela match sen så var vi där, åkte hemmåt sen senare fick jag sjuts till tåget och hanna till sin konformation. Nu är jag hemma och varit det ett tag eller jag var med patricia.

Men nu får ni bilder istället för snack.

Puss på er!!


Jag gjorde lite reklam för coka cola på bilderna också! :) hihi.


Coldplay-viva la vida

Sista inlägget







Nu folket ska jag typ snacka lite med nåra på msn och sen lyssna på musik. Lyssnar på en liten låt som jag lyssnat på under alla dessa år, jag tröttnar aldrig på den. Kan lägga upp den så kan ni få höra.

Men puss på er och ha en super kväll! :)


där är den. Så jävla underbar. Får alla tankar på en och samma gång.

godnatt på er ! pallar inte skriva ett till inlägg ikväll.

Tror inte heller jag bloggar nu i helgen eftersom jag åker ju till hanna
Så inge uppdatering där inte.
Puss på er!
Kommer ta MASSSAAAA bilder ! :)
I promess!

haha, Lyckades jag ??

har verkligen inte fastat på bild idag, men får väll bjuda lite ! :)


Jag tänkte att jag skulle göra en liten "alexandra" , som senaste fotot som hon la upp i sin blogg när hon spärra typ upp ögonen, tycker ni inte att jag lyckades lite iallafall`?? :)


Ja jag lyckades ju lite iallafall! :) mhihi.


Den låten väcker så många minnen, tänker nu ba ne fyfan vad gullig han egentligen va..
Egoistisk liten skitunge var vad jag var då.. men puss på er ha en super dag

godmorgon

Tjenixen på er, jag har sovigt ganska gott :) jo men det har jag känns som jag precis somnade sen kom pappa in och väckte mig typ 10 minuter senare typ nästan så kändes det. Imorgon är det fredag då ! idag har jag inga planer förutom gå till skolan. Boooriing. Börjar om typ 50 minuter är färdig sminkad och så, skulle vilja duscha men catti har sovmorgon så det går jue inte , buhuuu :(

ja ja nu ska jag börsta tänderna sen äta nått liten och dra till skolan.

Puss och kraaam!


tagen nyss, har bara klippt ut den och så.
Såhär ser mitt fejjs ut idag :)

godnatt!

Godnatt nu sötnoosar, provet gick nog inte så bra även fast jag pluggat.
men jag ska typ åka och köpa massa batterier snart till kameran hitta 3 stycken nu, så dem lär ju hålla upp till 50-70 bilder, + att jag använder blixt. Ska försöka att spara lite. men måste ha batteri till enköping när jag ska till hanna! Då ska jag ta bilder, hon spelar ju basket så jag ska kolla på två av hennes matcher en i enköping och en i typ västerås. Ska bli så himla kul att umgås med henne!
Men nu ska jag sova! eller försöka !

Puss & kram!


kolla vad min lugg blivigt lång nu, plus att jag var inte så sugen på att visa facet på kort idag, tagen för typ 13 minuter sen eller nått :)

video på nyår

Morsning korsning, sitter nu och lyssnar på musik för att peppa upp mig själv eftersom jag är/var så himla trött när jag skulle gå upp, men vem är inte det lixm? jag har ju prov idag sen så ska jag jag följa med kristina till hässelby gymnasium, ska nog bli kul!
Hihi, sen ikv kanske jag är med patricia fabian och alex, Får väll se.
Aja, puuss och kram ha en bra skoldag eller jobbdag eller slappdag xD
Puss på er iallafall


Små ni är!

Yooo brooe!!
jag har faktiskt tappat tålamodet för dom där små fjortisarna nu, gick förbi en nu stog med nåra vid busshållplatsen och jag känner den där lilla flickan eller hon vet vem jag är och jag vet vem hon är osv. Sen så kollar hon snett asså omfg , jag ba asså jävla bitch sen gick jag. Asså seriöst, jag har fan fått damp på dem små, Deras föreldrar borde ta hand om ungarna, dom är för småååå. åhh.. -.-

Men jag kom nyss hem från skolan nu typ iallafall åt nyss en macka och ska snart ta och plugga lite, kan det mesta men nu måste allt bara sitta inne i hjärnan som rinnande vatten!

Japp men ha en bra dag så ska jag plugga lite.

Puss & kram!


gaa! godnatt -.-

Godnatt på er nu! vill komma med en sak till , "vill att någon skjuter mig nu" asså ärligt ni vet när jag ska åka skidor i sälen ?? jag och frida ska vara i stockholm central kl 09.00 såhär står det i mailen bland annat. Vi har hyrt en buss som kommer att åka från Cityterminalen i Stockholm (avgår 09.00 den 25 februari).

Asså dom kunde inte tagit en tidigare buss typ kl 11 eller nått, fast pappa sjutsar dock oss. men endå!
Fett jobbigt. Men blir ju en skidhelg men kommer hem med brutna ben eller nått.
Aja, det börjar närma sig sängen för mig nu varje sekund som går. Så puss på er och sov gott!

Frioooj hannis och ja bella ! :)

bella åker till enköping!

HELLO BITCHES!

Sitter nu inne i huset dårå, jag och pappa har precis beställt resan upp till hanna i enköping!! Så jävla glad över att få träffa henne! och allt roligt vi kommer hitta på i enköping. Jag längtar sååå enormt så jag tror jag svimmar. Jag åker på fredag efter skolan sen så får jag ha mobilen laddad för jag kommer ha biljett på mobilen. Typiskt om allt skulle fucka sig.. men jag hoppas det går toppen. Jag är såå himla taggad asså. Hanna nu i helgen och sen vecka 6 fyller sofia darling år!! och sen så vecka 8 åker jag och åker skidor! kan året börja bättre ? nej tror inte det.

Så jag är på ett extra bra humör idag, men jag ska snart ta och plugga lite blir väll så att jag hoppar in i duschen först sen sätter mig kollar på ett paradise hotell avsnitt på repris och sen så kolla igenom svenskan lite eftersom jag har prov på onsdag men jag funderar på att skriva lite på tidingen har ju likxom allt, lite fakta behöver jag kanske sen tidnings papper.
Det är ju lite kul att klippa och klistra!
Jaaa, det gör jag nog!

Puss på er!


brunett bella i liften! :D

snart kommer vi ! :D

SE UPP I BACKEEEEN!! och jag menar det..

Om bara nåra veckor ska ju jag till sälen med frida och massa andra! ska bli enormt kul! jag e sååå jävla taggad. Det ska nog gå bra ju. jag och frida är ju grymast så why not!? men aa. ska tagga ner till patricia nu. Har varit med henne hela dagen och lilla victor var med, japp men nu ska jag dra.

sen ska jag ju upp till hanna nu nästa helg ska bli såååå jävla kul! jag längtar som fan !

aja
Puss på er !


HAHAHHAHA, den där måste ses snart!
Vi hade iallafall tur med vädret (1an)


chill..

Heej söta läsare!

Kom nyss hem, ska chilla lite nu med musik och grejer. Ta det lugnet. Njuta av helgen.
Ikväll var jag först med fabian och alex sen så gick jag och mötte kristina och vi gick till alex sen, då skulle typ fabian hem sen så åkte kristina hem jag stanna ett liten tag jag visade hur snyggt jag gör armhävningar (Y) haha. sen så aa prata vi lite. han drev med borken från min mobil. Lite kul. Men sen begav jag mig mot bussen och nu är jag hemma.
Så en helt okej kväll blev det. hoppas eran också va det.

puss och kram!

lista

- Har du pojkvän/flickvän? aa
- Är du kär? jaa
- -Hur tidigt stiger du upp? typ.. 7
- Vem/vilka vet mest om dig? alexandra tror jag
- Gillar du att slåss? Haha, på skoj men inte på riktigt inte min grej.
- Vad ska du göra ikväll? sova.
- Har du utländska föräldrar? nope,
- Var har du ont? I knät
- Är du bra på att måla? Haha, jaa proffs -.-'
- Vem kramade du senast? patricia eller marcus
- Vad längtar du till? Turkiet 2010!!
- Vad heter dina husdjur? Putte och någon konstig stavning på den andra
- Har du körkort? Haha, nej.
- Favoritgodis? Olika. men ska sluta äta godis
- Morgon- eller nattmänniska? nattmänniska
- Sparare eller slösare? hm slösare!!
- Har du några homosexuella vänner? I min värd är anton de :) men nej jag känner ingen.
- Bio eller promenad? beror på sällskapet.
- Är du kittlig? MM!
- Rädd för insekter? Japp, min största rädsla är insekter sen typ blod.
- Anser du att du är stark? Det kan man fråga vännerna, dom kan nog svara på de. men inser jag det själv så är jag jätte stark! :D


im in love with våran bubbelpool :)
Dagen efter julafton togs bilden.

tråkigt inlägg

Godmorgon bloggen!

Sitter nu vid datan kollade nyss på min egna lilla blogg lite en snabbis. Pratar med filip på msn, får se fall han är rolig :)
Men aa.. idag får jag väll typ se vad som händer, lite att välja på tror jag att det blir. Jag har faktiskt inte så mycket att säga kanske kan ta en liten såndär typ vad-tycker-ni-att-jag-ska-ha-fråga ? haha . japp så får de bli!

Fast nu har jag längre lugg, typ under ögat (gammal bild)

   vs 

HAHA, gammal data gamla bilder men ni fattar vad jag menar ! luggen uppe eller nere ? :)


saknar er frida runesson och hanna lindell!

Är hos patricia nu vi ska hitta på någonting att göra så snart som möjligt. Men nu så ska jag gå bort från datan och hitta på någonting!

Puss på er :)


En liten rolig bild på mig och patricia och en av tröjorna jag köpte idag!

Puss på er / bella o patricia

cha cha ,

Ingen uppdatering alls har det varit nu de sista dagarna. Har haft sååå fullt upp med skolan har inte pallat bara. Men nu är jag tillbaka till helgen igen! Ska bli bättre jag lovar! Men jag kom nyss hem från en "myspys" kväll med marcus. hah. men jag har även shoppat lite idag ett par till leggins mitt sjätte par (a) en tight tröja (brun) sen så en vanlig slapp t-shirt.
Men jag ska nu ikväll hänga med patricia får se vad som händer. Måste sluta äta god saker och börja träna asså seriöst. jag får typ panik. nu börjar allt sätta sig på kroppen. Inte bra inte bra.. men ja ni får ha en super bra och en ursäkt för min dåliga uppdatering.

kiss kiss.. :D


good night!

Nu ska jag gå in i huset ta lite och dricka sen sova!

Puss på er sov sött mina änglar :)


Bästa filmen någonsin!!

i miss..




Someday-flipsyde, den väcker så många minnen asså. Sofia you know what i mean. Det har varit dagens drog-låt! Asså faan vad jag saknar den tiden vi lyssnade på den låten när vi satt i ***** med dom. asså ååhh. i miss..
Helt otroligt, den där låten. jag älskar den.



Heeej era söta!
Har haft en tuff jobbig dag idag. Somnade 22 igår! sov faktiskt många timmar inatt men har endå inte varit på humör. Mitt humör började komma typ nu! Men jag har varit i skolan idag sen kollat på tv och pluggat lite matte satt typ en och en halv timme gjorde inte änns typ 5-6 tal! det sög för jag förstå men endå fattar jag inte jag räknar på mitt egna lilla sett men det blir helt fel och svårt också. Så allt suger nu, Vill ha sommar vill ha lättare i skolan och och jag vill inte ha ont i mitt knä!! det gör så jävla ont när jag sitter ner och tar det lugnt! attans jävla skit..

Aja, puss på er!


hur blev allt så jävla fel mellan oss?

somna!

JAG SOMNADE!
asså jävlar jag somnade typ 17.45 eller nått pappa kommer och väcker mig 18.30 och  då skulle jag äta så nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen. Sover alltså ute i mitt rum nu igen. Lite kallt fortfarande men jag har två täcken och filt. Synd att man inte hade sällskap på hade det varit varmt ju :(
Aja nu ska jag kolla på film.

Puss!



aww.. det där var ju läänge sen.. :(

lizzy<3

"bildspel"

GE MEJ!

Jag har den sakta och försiktigt..

okej då.. får väll vänta lite

Tack så mycket,

HAHAHA, asså i love dom där bilderna på henne. Illafall den sista, okej jag tar den sakta och försiktigt, TAAACKAR!! aww..


gumman då, saknar dig!



heeej era söta! hur är det med er idag ? själv är det super bra. Skönt att skoldagen äntligen var slut ganska tidigt kl 14.10 så det var sköönt. Men jag har inte så mycket att säga nu. Har hittat en massa fler bilder. vet inte om jag vågar lägga upp. Såå gamla och så fula..

Okej, puss på er!

lista för er som har tråigt!

  • 1.Ska du göra något i år som du aldrig gjort förut? Allways!
    2. Höll du några av dina nyårslöften år 2009? Nej.. minns inte änns vad jag hade för löfte?
    3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar år 2009? hoppas inte det!
    4. Dog någon som stod dig nära under 2009? nej´, inte nära iallafall. men nästan..
    5.Vilka länder besökte du? Finland, turkiet,danmark!
    6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? alla vänner!
    7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? jag vet faktiskt inte. Min födelsedag 17 september..
    8. Vad var din största framgång 2009? hah,, skolan (?)
    9. Största misstaget? alltid ha rätt -.-
    10. Har du varit sjuk eller skadat dig? haha ja, men ingenting farligt.
    11. Bästa köpet? Haha, jadu..
    12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder typ ?

    13. Gjorde någonting dig riktigt glad? svår fråga.. skolavslutningen?
    14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? en låt som tar in många minnen someday-flipsyde
    15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? jag tror jag varit lite gladare..
    16. Vad önskar du att du gjort mer? satsat mer på skolan
    17. Vad önskar du att du gjort mindre? ****
    18. Hur tillbringade du julen år 2009? familj, släkt.
    19. Blev du kär i år? inte upp till 100%..
    20. Favoritprogram på TV? dh.
    21. Bästa boken du läste i år? 14 år till salu
    22. Största musikaliska upptäckten? hahah, alexandras lucia tåg lr vadå ?? xD
    24. Något du önskade dig och fick? ööh, ett bättre liv?
    25. Något du önskade dig men inte fick? .vet faktiskt inte.
    26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009 ? Var med mamma syrran och pojkvännen
    27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? finns alltid nått..
    28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Hah.. dryg.
    29. Vad fick dig att må bra? cecilia, pappi, brorsorna, & patricia
    30. Vilken kändis var du mest sugen på? haha, vet inte
    31. Vem saknade du? Alla från tungelsta
    32. De bästa nya människorna du träffade? finns många


    Tog listan från http://sofiaoscarsson.blogg.se

gamla bilder från gamla bloggen!


BARNDOMSVÄN! bort med skitungen längst till höger! jag den blonda ungen och cecilia hon som "skriker" och har gul jacka!

Haha, charlotta riksberg<3

Maj 2008!

Haha, aww..

den dagen sofia åkte till turkiet tror jag det var, karins "kalas" ! :D

Miss you! :'/

awww..

typ 6an!

Lotta do not hate me ;) söötnos

och så lotta igen! Typ maj någon gång.

tråkigt inlägg

tjaa!
Sitter nu inne i huset som vanligt dårå eftersom min dörr till rummet är helt fuckt up. bad pappa hjälpa mig att fixa det någo gång antagligen har det typ frysigt fast eller så är det helt uppe i himlen och flyger. Men senare idag ska jag träffa sofia. Men nu ska jag väll kolla lite uppe på vinden hittade jätte mycke grejer där gamla spel en gammal bok hittade jag också om typ kalle anka och mimmi eller vad det nu var det heter typ "vi två" den boken kommer jag ihåg så sjuuukt söt! I love.
Men nu ska vi hörs senare. Puss på dig! :)


Me & sofiojsen :)


13:35:35

Heeeej bloggläsare :)

Nu sitter jag inne i huset eftersom min dörr har fuckat totalt inne på mitt rum så jag kan inte stänga ordentligt vilket gör så att det blir SKIT kallt där inne. Så aa jag får leva här inne i huset kolla på tv och så. Har inte så mycket att säga just nu gör jag ingenting har plattat mitt hår i typ en halv timme idag eftersom jag duscha igår sen torkade jag det inte och satte direkt upp det i en toffs då blir mitt hår lockigt i högsta grad och mitt hår blir inte som jag själv vill :(
Men nu ska jag sätta på tv:en och se vad roligt som visas där.

Puss på er !

heeeeeeeelg!

Heeeej nu är har det varit en dag med klassen på nått konstigt tråkigt museum,Jag och sofia försov oss till kvart över 8 men sen så klädde vi på oss och typ skyndade oss aaas mycket. Sen hann vi till stan i bra tid och allt! Men det var sååå jävla tråkigt på museumet asså det var typ nån konstnär "dali" som hade målat och gjort konstiga konster. asså jag fattar inte hur folk kan åka dit frivilligt. Men den där grejen på museumet var klart runt 13 tiden tror jag. Typ jag, romina, lotta, sofia och julia C åkte hem till julia w och där var felicia också och sen kom typ hanna och malin ochså. Vi kollade på nån aaas läskig film kan inte stava den men" parmonal activity" (?) hahahah! Helt fel. men jävlar var jag blev rädd asså! värre än dom där the grudge och grejer´. I filmen hade personerna hade filmat själva och grejer asså fuck vad läskig den var!
Rekomenderar det till tjejer isåfall asså. Killar tycker nog den inte är lika bra men jag känske har fel.
Men får se vad jag gör ikväll. Tar det nog lungt ska ju "tagga" in för skolan höhö genom att sova typ.
Haha, puss på er o ha en suuuuper helg!

HAHAHHA, när alla körde mickeal jacksson moves.

Typ sådär !:D

Bror och lilla jag! :D

bella och sofia

är med sofia hon kör eppelatorn eller hur det stavas på mina ben jääääävlar vad ont det gör !!!!
men inget långt inlägg vi har varit på bio idag såg new moon den var aaas bra ju!
Men vi ska typ börja lägga oss snart! vi börjar skolan imorgon vi ska typ på museeum hur de nu stavas??
God natt och sorry för dålig uppdatering idag!

Puss!

turkiet


jag saknar sommaren! på mitt land och allting! det var nog en av dom bästa sommrarna i hela mitt liv.
Guuush vad jag saknar!

På bild jeppe jocke viktor gurra längst bort! sen jag (till vänster) sen sofia som nästan är uppe på madrassen!.

Min allra bästa sommar minne var när jag och alexandra var på landet och sen så kaste vi ni vet en sån där bad boll sen blåser den iväg! självklart får jag simma efter den, Bland sjögräs och stenar sen fick jag äntligen tag på den. Jag simmar tillbaka med den kastar den till alexandra hon fick inte tag på den den blåste iväg igen jag fick simma som en dåre igen 100 meter till typ. Sen fick jag tillbaka den alexandra kom simmandes backom mig jag ba a ta bollen hon reagerar inte, Så jag kastar den sen tar hon den inte jag fick simma efter den yttligare en gång! HAHAH. jävlar förr var jag bara irreterad på den där bollen men nu? nu tänker jag jävlar vad jag kämpade för en jävla badboll. Fan vad patetiskt, men fan vad kul nu när man tänker tillbaka.

HAHA , det jag ville komma fram till är att jag saknar sommaren så jävla mycket. även fast vintern är mysig. Den 19 juni drar jag till turkiet alltså 23 veckor o 3 dagar!

Puss på er!

AIK - VÄSTERÅS!

Tjaaaaa, nu har jag inte skrivigt på hela dagen har haft fullt upp (kortfattning om dagen)! Vaknade runt typ 13.00 av att jag fick sms gick direkt upp och åt frukost sen satt jag och kollade på tv, typ på den där filmen "gustaf" den var fan bra länge sen man såg den ju. sen runt 14.30 började jag göra mig iordning tog typ hundra år mitt hår var lockigt jag såg hemsk ut funderade på att bara ha håret uppsatt, Men nej jag plattade det och det blev AS bra! Hahha, as mycket volym och skit snyggt hela dagen. Sen kom pappa in på rummet känns som jag fixat mig i typ 20 minuter men nix hade fixat mig i en halv timme. Hade dock inte kollat på klockan. Men jag satt på mig ett till par strumpor och gick till bilen fyfaan vad kallt det var ute, Och i bilen :(
Men aa sen va vi framme vid hovet. Käkade en hamburgare och sen gick vi in kollade på aik-västerås hockey match. Det var fan bra efter 1.10 gjorde dom mål sen efter en minut till gjorde dom ett till mål! alltså aik dårå. Alla skrek och vråla jävlar vad rädd jag blev varje gång hängde verkligen inte med vad som hände. Men iallafall matchen slutade med 4-0 + att det blev typ bråk i matchen och allt blev kaos på spelplanen med det löste sig. Men iallafall nu på kvällen var jag med anton en liten stund innan jag begav mig hemmåt. Nu är jag hemma och ska inte göra nått..


ps. anton vill att jag ska skriva detta.
anton säger:
skriv gärna att anton höll på att stygga sig mot marcus, men bella kom i sista ögonblicket o räddade förhållandet


Tråkigt långt inlägg! hahaha det får ni stå ut med. Tänk på att det där var kortfattat!


30.12.2009,
ska det ju egentligen stå. fan när det är såhär kallt och snöar förjävligt "/

godnatt!

Batterierna är slut på kameran så inga nya bilder blir det nu!
Ska faktiskt sova nu skulle inte bli så sent idag som de senaste dagarna!
Puss på er! :)



En bild på mig och tindra i bilen (31.12.2009, ni vet min kamera datum)

Fail or not?

Anonym om Kan inte sova!!:
fan va mumsigt ! .. då vet vi xD haha du är för rolig :P
IP: 193.150.252.169


Hhaha, och ip nummret stämmer in på..

alexandra om mobil-fri:
HAHAHA ! xD kommer fan ihåg den kvällen ;)
IP: 193.150.252.169



Eller är det bara jag som tycker dom är lika ?? :)
Man kan tolka komentaren på två olika sett men om det hade varit på det snälla?? varför då vara anonym.
Haha, är det en fail eller är det bara att hon har missat att skriva in??
Vill gärna ha svar alexandra gumman :)

Dålig uppdate för dagen

Tjaaa!
Ni har inte hört någonting från mig nu senaste typ 20 timmarna. Jag mådde ju som sagt lite dåligt men nu mår bjag bra efter duschat två gånger badat bubbelpool sovigt ut och tagit det lungt hela dagen. Men nu ska jag faktiskt gå in och göra sällskap med alla andra dom kollar på någon skäckfilm.
Men inge mer från mig idag. Som sagt bara 29 minuter kvar av dagen så vi får väll. Höras inatt typ om jag inte somnar tidigt för en gångs skull. Måste vända tillbaka dygnet nu!! innan skolan..

Men puss på er!


TJA!


Kan fortfarande inte sova så jag har gjort en liten video här framför datan -.-
HAHAH, så jävla bra jag är tyvärr utan musik för jag har ingen musik på datan tyvärr.
Men nu ska jag nog lägga mig i sängen på allvar och lyssna på musik. Ska bråka klart lite med tommie bara. PUSS!


(Om den inte funkar får jag fixa det någon annan gång)

Kan inte sova!!

GAAAH, jag får seriöst typ panik jag är inte ett dugg trött jag kan inte sova heller. As jobbigt eftersom jag vaknade så sent idag så är det väll därför. Ska inte vara uppe för länge nu för snart börjar ju skolan! Asså jävla skit. jag har nog aldrig varit såhär pigg i hela mitt liv. Juste tidigare idag vid typ 00.30 så höll jag typ på att spy asså ärligt så jävla äckligt jag ba kände omg jag kommer spy . Pappa och catti sover vill inte väcka dom heller. Så jag fick hålla mig och nu mår jag inte alls bra.. Känns som jag kommer spy under natten eller nått. Kan inte spyan vänta till typ fredag när skolan börjar så kan jag spy då! perfekt.
Men jag ska väll typ lägga mig i sängen lyssna på musik och försöka må bra.

Godnatt på er!!



Bjuder på en mindre fin bild på mig, fast skit söt på sofia!

Photo..




Tjaaa!

sitter nu lyssnar på musik precis tagit lite bilder som jag redigerat för jag hade så jävla tråkigt! Men jag vet inte vad jag ska göra resten av kvällen nu.. Sitter nu och dricker "the" som pappa stavade det när han skicka sms till mig tyckte det var lite roligt så jag skrev det i bloggen också! Lite rolig som man är.
Asså jag kollade på Lottas kort på fb när hon var utomlands asså det var typ en "apa" som tydligen tog hennes lipsyl och grejer asså jag kan verkligen tänka mig lottas reaktion. haha det såg man på bilderna också. HAHA, som sagt jag vill också utomlands, bort från sverige skulle åtminstonde räcka!
Hahah, men nu ska jag inte skriva ett tråkigt jävla inlägg.
Pusspuss!

Plugg -.-,

ÅÅÅÅH jag skrev ett inlägg men var typ för snabb på nått så det typ togs bort! ååh blir sååå sur och irriterad jag som är så jävla trött också. Har precis pluggat så då är man också lite dålig med tålamodet kan jag berätta för er. Så jag är inte på bästa humöret nu direkt. Men får väll sätta mig framför tv:en efter allt eländigt plugg. Hittade en as bra sida för geografi grejen i skolan där man ska klicka på berg och floder, länder, huvudstäder och sånt där ni vet! as bra nu blir man bra jag fick as bra på floder till slut inte ett ända HELT fel! skit stolt hah , började med typ 25% höjde mig till 64%. Duktigt faktiskt. Men jag skulle varit med alexandra idag men hon "fick" typ inte (Hon hade inget busskort). eller jag vettefan. Aja nu ska jag kolla på tv ha det super!


Typ såhär trött är jag nu -.-'
sitter och dinglar och vill sova


hiss & diss

tänkte göra en lista på vad jag dissar och hissar. Får se hur det går!

Hissar!

1. Vintern, asså ärligt den är fan härlig om man har rätt kläder på sig. Tänk er det är inte alla som har snö som vi i sverige har! Visst det kan vara härligt utan snö men det är faktiskt rätt så mysigt att kunna säga vinter och tänka på snö. Inte många i t.ex turkiet som kan det ;)

2.Bloggar, asså tänk er alla dom där patetiska fjortisbloggarna, paow,dessie,kissie och dom mer "fina" bloggarna blondinbella och kenzas! Asså tänk hur roligt det är att läsa dom bloggarna speciellt fjortis bloggarna dom är ju sååå patetiska. Det är kul faktiskt att dom hänger ut HELA sitt liv på bloggen struntar i skolan vet inte vilken dag det är på veckan, festar endå. Tycker synd om dom!

3. Barn! asså tänk er små bebisar så jävla söööta! sså det är nog den sötaste tiden på en människa asså ärligt! Dom är verkligen otroligt söta och gulliga. Längtar fan till dagen jag har familj och barn.

Dissar!

1. Små fjortisar!! Asså seriöst kolla på dom! dom är typ 1.50 cm har lager med smink och har uggs och mjukis byxor. Asså man blir irriterad på dom Dom ska typ inte få ha smink för sina föräldrar föräns typ man går i 7an. yeah rignt ni tänker säkert men dudå ? visst jag hade smink men inte fan lager med fundation!

2. Lösa tröjor, asså det ska vara tighta och snygga som gäller! även om man är osäker på sin kropp tighta tröjor och snygga ska dom va! inte lösa

vad ska jag dissa nu `då??

3. jooo! desperata killar/tjejer, det är  nog det mest irreterande på killar/tjejer när dom är desperata ååh jag vill ha dig och jag vill vaa tsm med dej och du borde inse att jag är perfekt bla bla bla, BULLSKIT! om man inte gillar personen förståss ! in my ass,  du kan hitta en mycket bättre än en desperat kille/tjej!


Sådär härmade en tjejs blogg där med hiss och diss så hon inte nu blir skit sur, aja känner henne inte så ..

PUSS!

godmorgon

Tjaaa, nu är jag vaken är fortfarande lite seg sådär, ska fixa mackor i ungen och sen ska jag plugga idag! ska försöka hitt lite fakta eftersom jag har fel bok får jag hitta på nått om katolska kyrkan eller någonting! detta ska gå finimang! Tycker synd om Anton och shahin, dom kan ju inte hunnit långt med sitt arbete.. stackarna. Måste plugga aset av mig dom sista dagarna önskar jag gjort det liiiiite tidigare. Men nu är säkert ungnen klar.

Puss på er!


En bild från när jag var i dalarna.


00.54

shuuue!

Nu funderar jag på att sätta på en rulle eller nått sånt. Eller bara sitta och snacka med folk och lyssna på musik. Tror faktiskt jag ska göra det, lyssna på musik tills dom sociala har loggat ut från msn.
Haha, men detta blir nog sista inlägget för ikv.
Puss på er!


VECKANS HOTTI!

nu är det söndag och jag har hittat veckans HOOTTI!


RYAN SYPEK!  

Asså ni skulle sett honom i en film när han var militär, asså ärligt han som militär också, mycket brunare. Se det framför er, mmmmhh...
Definitivt veckans snygging!

mys kväll

Tjaaa era söta!

Nu är jag heeelt rastlös funderar på att bara sätta på en film och mysa har redan bytt om till mjukis kläder så det blir väll så att jag sitter och chillar ikväll. Är sjukt sugen på nått men vet inte vad, käkade typ grönsaker nyss asså FATTA grönsaker asså jocke ba oj det var ju ovanligt sen satt jag och åt tomater ni vet sånna där små grejer , hahaha! hur kul kan man ha det asså? man får ta och leta efter nått mer kul.
Juste det blev inge bio ikväll , eftersom det gick inte att reservera jag skrev det förr men tydligen på publiserades det inte -.- , tråååkigt.  Och på fredag börjar skolan!! :( jag måste plugga som faaan asså ni anar inte..

Men nu ska jag kolla på ice age 3 typ innan ska jag snacka med folk på msn och kolla runt lite på internet. Har inte gjort det på år och dar känns det som.
Puss på er !


Seeexi mama... höh noot !

13.58

Heeej!
Nu är jag tillbaka i bloggen 2010 härligt! Har alla haft ett bra nyår? det hade iallafall jag hängde med sötungen cecilia hade roligt hela kvällen! Vi somnade runt kl.05.00 eller nått sånt. Vaknade av att tindra kommer in och väcker mig och är helt på toppen humör tillslut fick hon upp mig jag kollar på klockan då var kl 13.00 och jag hade sagt till mig själv inte vakna sent nu inte vakna sent max 12. sen aa det gick ju inte så bra.
Igår så åkte jag hem från cecilia runt 12 tiden. Sen var jag emd sofia och vi mötte sen upp marcus och fluff kollade på "THE GRUDGE" det var jäävligt kul iallafall försofia typ "skrek" hela tiden asså då menar jag SKREK! asså skit jag garvade så jävla mycke asså seriöst sen till slut skulle jag gå in i huset sofia skriker då skriker jag såklart också! DAIM vad rädd jag blev. Men sen efter filmen satt vi och snackade om allt möjligt och hade de myys. Sen följde vi dom till bussen och vi gick tillbaka till sofia och vi va där hela kvällen snackade lite skiit sådär och hade det trevligt. Vi somnade runt 04.00 och vaknade sen kl 11.40 tror jaa.. vi gick upp aa tog det lught sofia städade untan maten från igår som HOOOON lagat heeelt själv! okej jag hackade grönsaker (a) fast det gick ju sååå lyckat. Men idag ska jag nog på bio med marcus och fluff, ska typ se avatar eller hur det var nu. Alla säger den är sååå jävla bra får väll se fall den är så bra som alla säger (?) Men nu ska ni få liiite bilder.

Puss

JUSTE jag är sååååå jiddrans klantig så jag hade inte ställt om året på min kamera så det står 2008 - 2009 när det ska vara 2009-2010!

Cecilia och tindra!

Min nyårs outfit!

I bilen påväg till sollentuna!

Oseriösa bilder togs under bil resan!

DROOOOGAD !

SÖT SÖT SÖT SÖT SÖT OG MY GOOOOD SÖÖÖT!

naaauu..


och såhär sociala är alla på kort-.-

kolla lixm..

japp själv var man iallafall taggad på 00.00!


2010!!!!!

I <3 VINTER!


Där hade jag ändrat kamera datumet! kl 04.07 var jag fortfarande aaaas GLAD!


När jag var med sofia igår!
Så där var en del av alla bilder !



RSS 2.0