Whiskey lullaby

She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart, he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind
Until the night

He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory



När jag blundar så ser jag dig. När jag ser dig så blundar jag.

Någon form av detta kommer ske imorgon!

killar är som fiskmåsar, Skriker när dom kommer.


Tro det eller ej men de gick bra! ;)
Lärdommen var: det är skillnad mellan smärta och skada.
Det är det verkligen, känns skönt och få en smäll ändå! men känns enu skönare att lyckas undvika den!

Blir mer av mig inom detta iallafall!
Puss och kram! nu blire fotboll med pappsen på tv!
En sak med mamma en sak med pappa! :)


love

nää nu hamnade jag i en såndär funderar situation!

Ni vet ordet KÄRLEK när ni tänker på det, vad tänker ni på då?
Jag tänker typ på närhet men även tom & jerry! Det låter konstigt jag vet, men tom & jerry jagar varann, hatar varann men dom klarar sig inte utan varandra.

Men är det endå inte lite sjukt att man vill inte ha det man kan få man vill inte ha den med snällaste hjärtat. Man älskar den man blir ignorerad av, och man ignorerar den man blir älskad av! Man älskar den som kan såra än mest, dom som man vet är idioter, man vet att den just DEN personen kommer garanterat såra mig men whatever? grejen är om man tänker som mig dåra så tänker jag mig att killen är ett sandpapper, han slipar och slipar det må göra ont, men när det är över, är man ny polerad och han är oanvändbar! Det är ett SKITBRA tips. Killar har den tendensen att vara bestämda vara bäst! ha rätt men ändå ska vi tjejer dåra alltid ha rätt om allt och alla! Då är det bara för killarna att ge upp. Men det är verkligen inte bra att hamna med en kille som du varit med om förr och gör precis samma saker, nu när man hamnat i den sitsen är det bara att slipa på, för en dag kommer jag vara ny igen, och då är det bara börja om!

Man ska inte be en kille kämpa för dig, för en dag gör han inte det längre då är det bara fortsätta gå.


did you lie?

Imorgon kl 17.15 gäller det! Då blir det MMA för mig.
Finns bilder på fb mamma ville ta några, lite kul för massa "stora" personer innom mma gillade och kommenterade! Innan jag ens började självaste märket KENKA som jag har på mig gillade en bild. Lite kul är det endå! Så får ge järnet imorgon och visa dom. Även fast jag inte kan någonting kan de gå bra.

Nu ska jag nog sova, ska på Engelska fördjupning imorgon för att jag e keff på grammatik. Det suger.
Så ha de bäst, godnatt! Uppdaterar kanske efter träningen och berättar hur det hela gick!

En helt vanlig jävla .. dag?


Kanske ska färga håret såhär?
I ljuset på kameran blev mitt hår såhär och de ser fan snyggt ut! Får se hur jag ska grubbla över det.
Men idag är den en dag som alla upptagna ÄLSKAR och alla singlar inte bryr sig om, eller aa vi singlar har väll mysslyckas att skaffa oss en dejt feb 13, det är väll den dagen allt egentligen händer, alla brudar är ute över facebook och vill desperat ha en dejt över alla hjärtans dag, eller dvs en knullvän (ursäkta mitt uttryck), men det är så det är så undrar egentligen varför inte killar utnyttjar detta läge ist för att kommentera "du är forever alone"

Egenligen alla hjärtans dag är en dag man ska vara med den man älskar, om man älskar nån älskar man ben & jerry´s och blir överlycklig över att pappa & mamma ger en ask med geléhallon. Det jag vill komma fram till är inte att den här dagen är patetisk, och att man inte ska göra sig EXTRA snygg för lovar er ingen kommer märka nån skillnad alls, inte ens din pojkvän/flickvän. Han ger dig en nallebjörn som du kan vinna från gröna lund som de står "i love you"på, och hon ger dig ett par kallingar som i värsta fall du skrivit ditt namn på, på röven.

Innan fb fanns hur fan klagade man på alla hjärtans dag då? gick man runt o ba jag är ensam nån som vill ha mig och delar ut några kort här och var som man skrivit GLAD ALLA HJÄRTANS DAG! Nån som känner igen sig? Det gör iallafall jag. Tror fan jag aldrig haft en dejt den 14 februari, och det är så de ska förbli.

Nu ska jag kolla på tv äta min frukost klä på mig sen dra till skolan.

Kraaaaam!

tusen gånger om

Fina vännen! :)


Tjaaaa gott folk!
Sitter just nu och lyssnar på den här låten "var ska vi sova inatt?"! Den är sååååå sommar, när vi fick för oss att det var JAG HAR EN BÄDD SOM STÅR TOM. Vi va helt 100% på att det va bädd inte säng. Sen kom den där skåningen Emil dårå och sa att de va säng, hahahaha. Och manas blick när hon insåg att det var säng.. Minns de som igår. Låten är även minne från när vi var på allsång på skansen! Hahaha, jag saknar den där sommaren, den gick alldeles för fort! Blir nått ovanligt för mig på Onsdag, ska däremot träna, alltså nu pratar jag inte cykla alltså TRÄNA, ska köra MMA, eller aa Thaiboxning till och börja med. Jag är ju taggad såklart, men samtidigt nervös. Mamma säger ju att jag inte ska tramsa?! öh... det är väll det ända jag är bra på? haha. Aja, slåss kommer ju funka också, får tänka att jag slår massa idioter man stött på under åren. Aja nu ska jag inte tråka ut er mera, puss!


tröttmössa!

ljusen är tända, sömnen börjar kämpa sig in i kroppen och sängen väntar!
GODNATT!
Vad är förresten ett förhållande? Vad gör ungdomar när man är tillsammans "officiellt"? Jo - man ändrar relationsstatus på facebook, man bytar namn till "älskling" i mobilen och man börjar räkna hur många månader man varit tillsammans. Vad betyder dessa grejer egentligen? Inte ett skit. Inget förändras ju? Man gör exakt samma grejer, bara med koppel kring varandras halsar och en publik som tittar på.

-Annaellinor

in i duschen

Gosigt!

Nu ska jag hoppa in i duschen SNABBT ! sen så ska jag dra in mot stan med en fika med emil så får vi se vad jag ska göra sen! Puss och kram


Kläder idag ! dag .... någonting :)

Puss

mot stan

Nu blir det stan så får vi se vad jag väljer att göra ikväll!

Puss


I wish you woulda been round when I been down

Tjeeena!
Idag är de ju fredag och jag mår inte så jätte bra är seg och massa så blir bara att ligga hemma om ingen kommer över och gör mig sällskap. Kollar på OC just nu, det är faktiskt en fett bra serie!

dag 1 Min profilbild på facebook
Dag 2 Min första kärlek
Dag 3 Vad finns i min väska
Dag 4 Mina 3 närmaste vänner
Dag 5 Min mobil
Dag 6 En bild på mina kläder just nu
Dag 7 En Bild på mig och min bästa vän
Dag 8 Åtta sanningar om mig
Dag 9 Min bakgrundsbild på datorn
Dag 10 Några gamla bilder på mig själv
Dag 11 Något jag längtar efter
Dag 12 Den här dagen för exakt ett år sen
Dag 13 Det senaste jag ångrade
Dag 14 En perfekt helg för mig
Dag 15 Något jag saknar
Dag 16 Min barndomsvän
Dag 17 Vad jag hade på mig idag
Dag 18 Det senaste jag köpte
Dag 19 Något jag är dålig på
Dag 20 En bild som betyder

Min barndomsvänn är framför allt cecilia, pontus och alexandra! dom som jag har kvar som vänner än idag som jag var med när jag var på dagis och låg i vaggan!

känns as bra! Nu ska jag nog ta en powernapp!
puss

One day your going to miss her chasing you, your going to miss her annoyingness, and your going to miss how much she cared.

Give me your eyes for just one second

Give me your eyes so i can see

Everything that i keep missing

Tjeeeeeenare! Sitter hemma vilket jag gjort heeela dagen! Det var skönt, var vinterfridlufsdag idag och fanns vandring och curling kvar så bestämde mig för att inte gå :) får se vad som händer ikväll. Ska iallafall träffa pontus imorrn och sen vara i haninge ett tag. Rätt skönt skönt ändå.
Nu år det iaf dag 15 och det är något jag saknar
Jag saknar att vara liten! Saknar allt jag inte har kvar egentligen! Man ska inte ångra nått som fått en att le.
Så är det iallafall och nu vet jag inte vad jag ska göra, blir väll TV.
Puss

Don't ever forget who you love

Tjena! Dag 14 en perfekt helg.. För mig är att vara med dom jag älskar att vara med, festa ta de lugnt. Ha kul helt enkel! Jag är trött och ska vila lite :) Puss!

The best revenge you could ever do to the person who broke your heart is to just let them see that you're happy without them

Orkar inte med detta!
Orkar inte med detta!
Orkar inte med detta!
Orkar inte med detta!
Orkar inte med detta!
Orkar inte med detta!
Orkar inte med detta!
Orkar inte med detta!
Orkar inte med detta!
Orkar inte med detta!
Orkar inte med detta!
Orkar inte med detta!

childhood

dag 13 är de nu va? :)
Något jag senast ångrade.. hm, Att jag inte bryr mig, det är nått jag hela tiden ångrar!
De där var massa bilder från min barndom!
Idag har det inte varit mycket mer än skolan, så de har varit väldigt skönt. Kom precis ut ur duschen och sitter med en kopp tea, typ standard! Mer än så händer de inte i mitt liv. På torsdag blir det haninge och träffade käraste bästaste vännen pontus! Puss och kram på er!

Ljug aldrig för kvinnan i ditt liv, för horan över natten



dag 10 - gamla bilder på mig


förlåt för att jag aldrig sa förlåt


Tjaaaaa!

Snart ska jag in mot stan och träffa min käraste vän Alexandra! Vi får se vad vi hittar på och hon kommer hit till stockholm tar faktiskt hela 1.5 timme mhmmm, hahah bara för mig! Hur bra som helst.
Ne men de lär bli en awesome dag hoppas jag på. Puss och kraaaam

Dag 12 Den här dagen för exakt ett år sen
Gick i hässelby villastad skolan, vet inte vad som hände exakt då men runt den tiden så var vi alla tjejerna eller aa iaf amanda klara sophie ida, samma som vi e nu! Runt den här tiden planerade vi resan till florida, runt den här tiden förra året så var jag singel, såja! ungefär de mesta :)


Dag 11 något jag längtar efter

Jag längtar efter sommaren, värmen o alla sommar kvällar! Är i skolan nu har snart matte.. Sen naturkunskap till kl 5! Ikväll blir de kul hoppas jag ska träffa ida senare ska jag vara med amanda o sophie som planerat tror jag. Puss o kraaaam

RSS 2.0