If i choose you over sleep, you better feel fucking special..

Tjena! 

Nu är jag här igen. Har varit en skön dag idag, sol och skön vårvärme. Har varit i skolan sen så träffa jag på Tilda vid backlura skolan och hennes vänner. Klättrade i träd vilket jag inte gjort sen jag var i deras ålder (10?). Kul var det iallafall och blev åtminstånde 2 timmar i solen. Nu ska jag väll sova sola imorgon, sen fyller min pappa år! :D
Köpt ölglas till honom (hoppas han inte läser min blogg!) nej men det är bara "skit" ölglas så han har några att vara mindre rädd om. Och mamma... nej hon VET jag läser min blogg så det kan jag inte skriva heh, hon fyller också år imorn snar framtid. 

Ha en bra vår allesammans! puss

tentan den får gå hur den vill

Nu var det ett tag sen! Har varit hemma hela dagen, är ju dock sjuk. Kollat på justin bieber filmen "never say never" oh min gud vad den är dålig. När jag kände att den äntligen skulle sluta hade halva gått!!

Jag har även gått och gift mig med min käraste vän Tommie, kände att det blev dags nu efter 5 år tillsammans.


Thats my boy!

hehe, mer än att jag är dö sjuk med värsta hostan och lock i öronen är allt bra livet leker när jag har matteprov, spanska "modeshow" och även så ska jag till underbara tandläkaren! IMORGON! Japp livet leker verkligen med mig just nu. sen även har jag fått låna en hårddisk med filmer av Eric så lite nöje blir det nu iallafall, så har jag fixat TE and what for it.. (varmt vatten,citron och honung i ett glas) äckligaste som finns men vad gör man inte för sin hals liksom hehe.

puss på er!

nu ska min hals läka...


KONY 2012


Lördag

Tja! Det var ett tag sen jag skrev! Men nu har jag haft lov, eller aa har fortfarande men ska åka till mamma idag och innan det träffa min vän Daniel.  Det blir nog bara en stund i stan, blir myskväll hos mamma. Fast måste dock tillbaka till hässelby! Ska jobba imorgon.

Nu ska jag nog träna lite sen duscha.
Hejdåå på er


RSS 2.0