www.floridaresanii.blogg.se


Haha, många fina bilder hamnar i bloggen som är i rubriken.
PUSS PÅ ER!


turn around like you were never there.


Gammal bild på mig som blond.

Tjeeena bloggläsare. Sitter nu och ska snart gå till tåget funderar om jag ska ta 01 tåget eller 46 tåget hehe. Jobbigt val. Får se vad jag väljer helt enkelt. Men idag ska jag träffa min gamla vän André som jag umgicks med ett tag för kanske ett år sen haha. skön liten grej där. Så ska träffa han i stan halv 5. Får se när jag är hemma och om jag kommer hinna och blogga dvs. Ska göra mig iordning de sista nu.

4 DAGAR KVAR TILL FLORIDA!

Pussen


with you beside me i´m safe..

Tjenare Tjenare, är just nu hemma och värmer mig. Va nyss ute med Tommie ett tag och typ frös sönder om händerna, igår va de sjukt varmt på kvällen nu blev de iskallt! konstigt dedära. Imorgon blire så att jag har nationella, får se hur det kommer att gå utan google translate eller en ordbok.. Suger på att stava på Engelska bokstavligt talat! Men de får gå bra endå. Ska snart slänga i mig mat sen blire nog TV för min del och senare lite söööömn. Sköönt.

Puss på er!

Älskade den här hårfärgen på mig, brunt blont lite sådär.
Verkligen jätte fint. Hoppas mitt hår bleks mycket i Florida!


stop worry and start to run



Brukar inte gilla katter men denna lyder. Katter brukar inte lyda och varenda katt river mig men inte denna haha.

tjenare, idag va jag i skolan fast gick hem efter ett tag kände mig trött o sådär, imorgon har jag nationella så det är jag lite orolig över. var ju hos tandläkaren idag de gick bra förutom att jag har ett hål ..sadface.. aja får väll typ dö. Ska dit imorgon och den 24 maj. Så det är ju najs eller..? Är iallafall hemma hos mamma ska ta det lugnt bara så jag är utvilad tills imorgon.

Puss på er, ciao

Nedräkningen är 6 dagar kvaaar!

Shooooo ha de braaaa

En önskan om livet visat sig vara en dröm..

Jag har alltid tyckt att det varit bäst att ta emot smällen och bara hålla käften.
När jag väl öppnar den blir de bara fel. Fast än jag kämpar för  att behålla dig kvar
kommer motgångar som jag gett upp och insett att mina sår dom läker.
Tjeenare! En "tuff" skoldag  har gott och imorgon ska jag dra mig mot den elaaaka tandläkaren :(
huhu, dom kommer typ misshandla mig. Har aldrig haft hål får hoppas jag inte har det heller. Men ska försöka få dom att laga min tand! snälla dom är om dom gör det. Men ikväll blir de gården för mig dårå, skönare än att bara sitta hemma. Kollade nyss på "the social network" facebook filmen. Direkt efter så kollar jag facebook utan att tänka på det. Tänk er hur ofta man kollar Facebook. Facebook i mobilen. Hur ofta man säger vänta ska bara kolla FACEBOOK. Facebook har blivit en drog precis som PEA var förr, Själv va jag inte lika uppdaterad som jag är i facebook men endå. Ska chilla nu ett tag iallafall.
Puss på er!

7 dagar kvar till ni vet vad? ... FLORIIIIDA!

love


miss you and love you.





Tjeeeena, har inte bloggat på ett tag, har varit upptagen och inte orkat sitta vid datan, hehe. Igår va jag med Borken och filip iallafall och vi chilla och tiden gick iväg och vi sov efter ett tag. men tydligen fick filip inte sova pga mig.. hehe. lite dålig sådär. Men just nu kollar jag på Gossip girl fan länge sen man såg det. Ska till skolan imorgon så ska väll upp halv 6, jippie. Men sover jag snart så sover jag ut feeeett skönt. har hittat lite grejer till Florida resan som är om 8 dagar. SKIT KUL ska de bli och jag e så sjukt taggad. Dagarna går fort nu hoppas jag så jag snart är i värmen. Där imorgon är de sista måndagen sen så åker jag upp i luften. Planet går 09.10. Får se om jag hinner blogga innan det är hos mamma nu i veckan så fort kommer det gå.

Pussen!

It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I liked a asshole

tjeeeeenare
idag började jag med att gå i skolan sen pluggade jag i två timmar och sen gick jag till gården och mööös lite. I måndags va jag på AIK-DIF slutade med 0-0 dock tråkigt att de inte blev mål i huvudtaget. Menmen. Ska strax sova ska bara dricka upp mitt te! Nerladdningen till florida är nu 12 dagar! Biljetterna och visumet är helt klart ledigheten också! sjukt sköööönt. kommer bara ha två saker att plugga till sen dårå men de e naaajs endå. Är en redovisning jag ska planera så jag för högre betyg i historia eller samhällskunskap! sen litteratur... mindre kul. aa men ska slagggaaa snart puss på er!
HAHAHAHHAHAHAHAHAH, matchen.. bjuder.

Du skrämmer mig, jag kanske aldrig någonsin lärde känna dig

3 år sen säkert.
Tjeeenare, helgen har väll varit lugn.
Fredags kolla jag på hyrd film med pappa
Igår va jag på bio med mana
idag kolla jag på en nerladdad film.
Försöker ju bli frisk är ju  så jävla sjuk!
det är inte kul. Men imorrn blir de AIK-DIF
något lagom taggad tjeeej här.
fan de ska bli kuuuul.
men ska slagga typ nu ska upp 7, Har sovit
rättare sagt hela dagen hade sjuuuukt ont i huvudet.
Inte kul.
Men GODNATT ALLA!

RSS 2.0