It's easier to smile than to explain why you are sad.

Det fanns en dag du vann mitt hjärta, men de fanns en dag du satte tyngden i det.Låter ingen vinna igen. går den säkra vägen
If I don't believe in love
Nothing will last for me
If I don't believe in love
Nothing is safe for me
When I don't believe in love
You're too close to me
And that's why
You have to leave

När en person dör rivs inte ett kapitel ur hans bok utan det översätts bara till ett bättre språk.

Hej!
Idag blir det begravning i vendelsö tror jag att det var, gammel farmor som har gått bort. Men jag kom typ precis hem från skolan också, drog dit gjorde ett förhör sen så åkte jag hem igen, fast kunde stannat till typ 12 ändå, men jag åkte hem istället, mormor hämntar mig och mamma kl 13.30 så får jag se var dagen tar mig.

puss på er!


the beeting in my cheast ..

när man mår mest skit är den en mamma man behöver.
Masage, kliad i håret. En axel att gråta mot. Allt de där. När man önskar att man var barn igen är platsen den rätta, för då är man tillbaka 10 år i tiden.
Det jag känner nu är att jag vill isolera mig från världen inte vara sårad, vara kallblodig. Men varje gång jag tänker på detta som hänt faller tårarna igen. Dom faller för jag inte kan hjälpa dig fast jag vet att du behöver mig. Tårarna faller för jag vet hur framtiden skulle sätt ut. Tårarna faller för jag minns exakt när jag träffade dig och vart, vilket hörn.. Vill tillbaka se dig igen, men vet att de inte kommer hända för du e inte kvar på samma plats.
Tårarna måste sluta rinna, orkar inte mer..

RSS 2.0