det finns inget som kan ändra tagna steg

Jag hoppas du ångrar dig, jag hoppas du inser, jag hoppas du inte sviker någon på samma sätt och jag hoppas du inte försvarar dig med myter i framtiden. Jag säger att jag aldrig kommer hitta en sån fin vänn som dig, men de hoppas jag inte heller eftersom du visade dig vara en lögn. Du vet att jag älskar dig. Men samtidigt vet jag att du var falsk. Jag är ledsen för att du är den person som du är, hoppas du ändrar dig. Andra fina personer ska inte få vara med om samma sak. Förlåt för att ni är som ni är.
Säga förlåt till mig var nått ni aldrig hann.
Ni vet vilka två ni är, och du vet vad texten innebär.


alla dagar som gått, alla dagar du sårat mig och nätter jag väntat, beredd på att förlåta dig.

Nu ska jag dra en "Amanda" dvs en klass vits som verkligen är uttjatad i klassen ..
CHA CHA bloggen!
Idag har jag varit i skolan, inte gjort ett skit egentligen. Vi kom på en affärs idé som sög ärligt talat.. Det var faktiskt ett svårt case. Började dagen kl 13 slutade lite innan fyra (okej 6 minuter innnan). Men med tanke på affärsideer har jag sam och Wuangen vääärsta ideén som e grym, till Engelskan. Men att tala engelska blir en annan sak typ F.

Inget annat att berätta så ha en bra Onsdag, lär väll gå ner till gården idag fast borde ju plugga.
Puss

Sov med ena ögat öppet, för snart hämnas jag.

EN PLATS SOM FÅR EN ATT LE, SAKNAD.

Tror inte jag kunde tillbringa en resa på en bättre plats, och med en framför allt bättre person.
Idag skulle vi åkt igen, egentligen. Det är en plats jag saknar något stort. En underbar plats att vara på inte tänka på massa skit, 1000 mil hem. Kan inte föreställa mig en bättre plats.
TACK FÖR ALLT FLORIDA & IDA och alla som tillbringa resan med oss.
www.floridaresanii.blogg.se!

från vinter till vår, från sommarn till höst - kärleken gav alltid tröst

Godnatt på er alla!
Imorgon ska jag va i skolan kl 8 ist för kl 9. Men vi har dock ingen gympa så det är skönt! Ska på möte imorgon kl 8 som handlar om att bli diplomerad gymnasie ekonom. Skit kul. jag och 4 till i klassen blev utvalda till detta möte. Känns awesooome. Jag har precis gjort två st uppsatser. Har en till att göra men det får bli imorgon eller nått. Va hos tandis idag, laga ett hål. Fick tid så jag kan laga en tand som har gått av lite. Känns bra att de skall göras iallafall. Har en hemtenta att göra nu så gjorde alla små grejer nu så jag slipper skiten. Så e jag fokuserad på hemtentan ist.
Perfa, men nu blire natt.

PUSSSEEEN

du&jag

Tjeeeenare, har precis städat mitt rum och gjort om lite, slängt onödiga prylar o skit. Det blir en chill kväll hemma för min del, är så sjukt trött. Mer har jag faktiskt inte att skriva om så bilder från min städningsresultat kommer ist.
Så blev ändringarna, inget har ändrats på den andra bilden bara mer städat.
Hittade den här bilden i ett album som jag haft i mitt rum, bild på mig och Lizzy. Fan vad jag saknar henne.
Hoppas du har det bra gumman ..

RSS 2.0