Jag hade älskat, att älska dig om jag bara kunde älska dig på det sättet att jag kunde ge dig det du förtjänar

Bloggar när jag är vid min data helt enkelt, har inte bloggat på ett tag men är inte en sån där data nörd längre är mer mobil nörd eftersom teknologin på våran kära jord är så jävla bra så man kan släpa på internet. Men jag är iallafall hemma, ska snart sätta mig framför TVen sen får vi se vad som händer imorgon.
Allmänt mår jag bra, taggad till umeå, Egypten och skellefteå! Hela juli är jag i full gång, men jag får hoppas på att mina tankar inte svämar över mig så jag blir nått jävla deppmode för det orkar jag inte.

Hoppas ni alla får en as bra sommar så får vi se om jag skriver mera. SE YA.


if i was your boyfriend nananananaanna hahahah

Gjort om mitt rum helat nu, flyttat på alla möbler utom datan+skrivbordet!
Helt själv också, snacka om att jag fick mycket träning, men jag gjorde om städade.
Känns bra med en förändring, imorgon ska vi måla om hos mamma på en vägg hemma.
Så nu så börjar det hända lite grejer. Vet inte hur jag ska spendera resten av dagen faktiskt.
WE´LL SEE. puss o kram

Illuminati

Illuminati finns inte, för er som inte vet vad Illuminati är så är det folk som tror att det finns en grupp som gör hemliga bilder på andra bilder och ska ta över jorden och ska tydligen funnits ett bra tag, men nej ingen kommer ta över världen! Så då var den saken klar. Hej svejs :)

You can´t lose something you never had

Hej!
Eller godmorgon eller något! Igår var det full rulle på mig och jag som typ börjar bli sjuk, eller aa min röst börjar leva sitt eget liv. Ska kolla på biljetter upp till skellefteå idag såå jävla taggad 23 dagar kvar! Fast ska kolla med min andra kompis om vi skulle åka iväg runt midsommar då. Skit väder är det i dag o kommer säkert vara resten av nästa vecka också. Allmänt rullar väll livet på antar jag men jag vet inte vad jag ska göra idag.

Skriver snart igen ha de bra!


RSS 2.0