im a rockstaaar !

Tjaaaaaaaa! :D:D

Nästa vecka på tordag-söndag ska jag dra till kläppen. Kommer bli jävligt kul känner jag. Sen på måndagen där ska jag ju till praon. Fan vad naajs mitt liv är just nu !
WOHOO !
ikväll ska jag ut en stund och vara med älsklingen.

Puss på er och ha en bra kväll. sen ska jag plugga nu för har provet imorgon! kommer säkert gå säämst. Nej se det posetivt! mååååste klara det här.. plugga plugga PLUGGA är de som gäller. Satte på lite mozart som oscar gör när han pluggar, HAHAHAHAAH. fan vad irreterande det var. Dissekerade ett kalv hjärta idag. myyyyss... :)

puss på er en gång till. LOOOOVE!

Var med den här lilla sötungen också! :D
och vi gjorde nått i sumpan som kostade 22 kr för mig 25 kr för sofia
hmm, VI KÖPTE GOOODIIIS!

Vi har fått..

.. Kanin ungar !! dem e så söta de är ca 7 st. Så söta ser ut som grisar eller dinusaurier ! hahahaha. Hur söta som helst. men ska snart äta ¨sen plugga igen.


Puss hej!


Här är förra årets kaniner som vi fick eller aa nästan ett år sen kanske 8 månader sen . förra våren/sommaren.
Dem e så söta, så ser dem ut nu fast dubbelt trubbelt så små och aww. jag är käär!


godnatt



Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

haha :D

Tjaaa!

Nu har jag slutat plugga för ett tag sen. Lärde mig sista bladet som jag absoluuut inte kunde. men nu kan ja de! sen har vi en lektion imorgon och i övermorgon som jag kan plugga sen på onsdag efter skolan så har vi halvdag så ska jag försöka klämma in lite plugg. då eller jag ska göra det! måååste känna att jag kan ALLT, låter som fetaste pluggtönten nu (a´ men så är de icke! Ska faktiskt ladda min ipod nu vilket aldrig händer så kan jag lyssna på musik innan jag ska sova sen. men dagen har väll varit okej för mig.
Nu blev den plötsligt sämre, anton guldbrand kommer med ord på msn nu. T-Ö-N-T bokstaverat och bokstavligen..


pluggar.. -.-

"jag va knoppen på blomman som sedan vissnade"


GRATTIIIIIS MAMMA!!





Tjaa, har precis kommit hem från sofia vi har pluggat lite. Nu måste jag plugga mer. gå igenom alla frågor, skulle egentligen äta nu men åt toast hos sofia så är inte hungrig nu, sen så nu ska jag plugga som fan har prov på tordag vet låångt kvar. men MÅSTE verkligen klara det har inge lust att göra om efter lovet och praon och allting.
Men puss på er så hör jag av mig i nästa liv. puss !


i miss u

 

jag älskar dej alexandra karlsson. Mer behöver jag nog inte förklara.

 

puss på er!


godmorgon

godmorgon alla söta. nu är det sommar tid ! så klockan är egentligen 11.15. Jag har vaknat tidigt idag men ska hämta min jacka hos ida och snacka med henne om lite, sen ska jag till kristina och snacka med henne lite också. Vaknade till lite när pappa kom in i rummet och tog min tvätt korg. Men jag tror jag somnade om är inte säker. Men ska snart äta GOD frukost. Mmmmhh. aja puss på er söta monster :)


godnatt

tjaa, knasig kväll har det varit. Men nu känns allt bättre nu. lite kvar bara, men det är väll skit samma. Ska faktiskt sova nu, har redan fått bort sminket. känns skönt. Ska till mamma imorgon och fira henne hon fyller på på måndag.

men nu sa jag försöka sova, vilket kommer gå bra nu..

puss.


kort inlägg

jag skrattar idag :D

tja är hemmas oscar med några !

puuss

wannabee


DAGENS LÅT.



tjaa, har varit hemma i en timme om inte mer. var på fritids i backlura skolan. Träffade nåra små 2or och 3or på bussen som jag kände sen jag gick i backlura i 6an. Aww, så söta. MEN dom har facebook iphone mobiler och hela köret! jag fick fan in my ass panik, säger inte deras föräldrar någonting. aja, det är väll barndommen nu för tiden. men dem är fortfarande sååå söta. Fick massa teckningar som jag ska spara ! AIK teckningar fick jag framför allt, sen missa inte, jag skrev autografer! haahhaha, alla ville ha min autograf. helt sjukt. aja puss på er nu och lyssna på dagens låt. så sjukt härlig !


godmorgon

Tjaaa!

Ska snart till skolan och göra ett litet prov så jag blir godkänd på geografi´n.. Det skulle tydligen bli lätt så jag pluggade på lite länder huvudstäder och sjöar och hav o sådär. Hoppas de blir lätt nu då. ska kolla igenom allt lite sen så ska jag sminka mig och åka till skolan.

Puss på er!


jag kommer aldrig att glömma

Okej, du var en av dem bästavännerna jag haft. Och nu vad fan har hänt. Vågar du inte snacka med mig i verkligheten eller? du skriver ut allt på bloggen. Vi började träffas för länge sen, vi hade våra stunder, moppeturen, cykelturerna, landet,ormen,lövsta, aa du vet vad jag menar. Men nu känner jag gråten i halsen. Tycker att det är synd att du blivigt såhär. svårt för folk att veta det, eftersom dom inte känt dej sen du va den underbara patricia. Du bjöd verkligen på dig själv. Men nu är jag ute på hal is och vet inte vad jag ska ta vägen, ska jag sitta kvar här och stanna och vänta på att du ska vänta tillbaka och komma till min nivå igen? förstå vad jag pratar om? önskar du kunde. Tiderna vi delat va bra. Men du sitter säkert och skrattar åt inlägget och skiter fullständigt i allt. Vet inte exakt vems fel det är. Trodde fan att bråken bara är kapitel utav en lång bok. men det verkar vara slut nu. Nu kollar vi inte äns på varandra, minns inte äns sista gången jag såg dej i ögonen. Att folk säger att jag säger att du är en HORA, hur fan kan du tro någonting sånt. Ärligt talat känner du inte mig lite bättre än så? det är sorgligt att det ska sluta såhär..


im in love with you..


det sista






aww, det kallar jag kärlek..


godnatt ni söta läsare!

Dagens humör: Allmänt sur, mot kvällen blev allt bättre
Dagens mående: det har varit bra
Dagens borde: städa rummet!
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: foundation, puder och mascara
Dagens klädsel: jeans, enkel tröja
Dagens planer: sova snart
Dagens vill ha: hårförlängning.
Dagens fundering: fixa naglarna
Dagens beroende: mobilen
Dagens tråkigaste: skolan
Dagens längtan: Sova!
Dagens superlängtan: Sommarn!
Dagens låt: den nedan!

'



Nu borde jag sova, ska bara lyssna på lite mer musik sen slagga. puss på er.

..

tjaaa, skulle egentligen blivigt träning ikväll men pappa fyller ju år idag så att jag stanna hemma o gratta honom. det blev jätte god mat med chocklad pudding och grädde som joakim o jesper gjorde. jätte gott!
Sen satt vi och prata om gamla resor till grekland och allt, ååh vad jag saknar! Va så jävla kul när cecilia väcke mig varje morgon och jag blev så sur men nu idag tänker jag fan vad bra att hon väckte mig, då fick jag två timmar extra att sola, varje dag ! hur bra är inte det, haha tack cecilia. Sen så ska jag och farmor gå på en rättegång och kolla hur det går till är lite nyfiken faktiskt, så vi ska kolla någon dag på lovet :) ska bli kul, tror ja.
men nu ska jag faktiskt chilla lite, inga läxor. Skööönt. Puss o kram!



fuck you, fuck you very very muuch ! :D

som ni alla som vet vad som händer runt i mitt liv vet att mitt liv är nere som fan just nu. Alla vänner försvinner, alla klagar på allt jag gör. Kan inte bara folk komma vara ärliga och stanna kvar i mitt liv?
Glider ifrån men folk, bråkar med vänner, känns som alla bara vänder andra kinden till just nu.
Typ som alla bara sitter och tittar på vad jag gör för misstag, bara tittar på vad jag gör som känns så rätt för mig, som är så fel så de kan bli. Det är mycket jag gör, det är mycket jag gråter över, det är mycket jag gör av allt och lite till här på jorden. men just nu pallar jag inte ta mer skit, jag gör som jag vill och känner för. Vill bara ha sommar, vill bara ha allt perfekt. det är mycket jag vill. Hah, jajjemen så är det. och jag väljer inte att gå efter någons annans fotspår. jag gillar att göra egna, det är så jag är. så gå efter och klaga på att jag gör, gör det. Men det är bara bortkastad tid.. "så fuck you , och lev ett bra liv gumman."


Tja. sitter nu och gör ingenting, bara chillar. vet faktiskt inte vad jag ska hitta på idag faktiskt. blir väll någonting roligt eller någonting tråkigt. Känns som min dag blivigt ganska lyckad. Eller heeelt fail, men puss på er och ha en bra dag <3


21.56

nu ska jag sova, godnatt!

THAT BITCH !

Tjaaa, nu är jag hemma igen,. har precis ätit lite ringt sofia och nu ska jag väll ta det lugnt och inte göra någonting tror ja. Men jag är inte på bra humör nu så slänger in ett inlägg snabbt bara ! :D

puss


ungefär så är det nu, fast lite ändringar då.

"du har svikigt alla löften snälla kom inte hem. ta dina drömmar, dina löften,
våra minnen, alla foton, ja ta allt som du vill ha, Spara dina tårar,din förklaring,
packa din väska dina saker, glöm våra drömmar, våran sång. gå här ifrån och vänd
dig inte om"

jag har tråkigt

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. håll i knappen räkna till fem, och stanna där

1 Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Varit sjuk.
2 Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hoppas de..
3 Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
skit samma
4 Vad är det fulaste du skulle kunna säga åt din fiende?
HAHAHAHAHA
5 Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
okej nej de va inget...
6 Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Nej, varför :(<3
7 Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Vill bara fråga han en sak
8 Vad vill du höra mest av allt?
Bella?!!:)<3
9 Vad kommer bli dina sista ord vid liv?
Om han gör de, fan vad han kommer få stryk då!!


söndag



<3


.


NÅGON SOM VILL GÖRA NÅTT DENNA SÖNDAG?! (a)

Godmorgon !
Har ätit frukost sminkat mig lite och sen har jag lyssnat på den där låten. Så jävla bra, Igår va de chill här hemma. Kom lite folk trevligt folk, vi satt och pratade en massa skit, tillslut så gick alla. Och jag fixade iordning lite, sen gick jag och la mig och vaknar av ljuset kl 11.50 typ eller nått, ser att det snöar! Kul morgon. noot. Men det kändes skit iallafall. Idag vet jag inte vad som händer, får väll se. ring om någon vill göra nått med lilla mig! pussaaar!




Cascada, truly,madly,deeply.


hemma igen

Nu kom jag hem från stan, min mobil va helt urladdad typ 15% kvar. Hatar när det är så lite kvar, men nu är jag hemma igen, får se vad jag ska göra sen. Puss !


sofias jätte söta ben ! och hennes pappas ben oxå! :D

12.08

Tjaaa sötnosar, ingen skola nu, inge plugg nu ingenting just nu! Känns jävligt skönt att gjort alla läxor och allting för veckan. men idag ska jag in till stan snabbt hämta mina leggins i stan eftersom alexandra har dem. Ska se fall jag kan få med mig nån kompis in till stan så jag kan vara där en stund. Men jag har ju blivigt sjuk nu också, bara imorse låg jag och nös 6 gånger HAHA, sen så ringde jag sofia. Och min röst är sååå fail, asså kunde knabbt prata men nu har jag druckigt tea, tagit nässpray höll på att spy-.- , den är såååå äcklig. Men nu ska jag kolla facebook lite sen får jag se vad jag gör. Puss på er <3


plugg..

Ingen bra uppdatering har det varit. heh, men jag ska inte skriva ett långt inlägg just nu, för jag ska plugga svenska engelska och sen skriva ett CV. kul va ? nej inte direkt men nu måste jag börja. ska inte fasta vid facebook som jag alltid gör. puss på er!


HAHA, minnen -.-


ajjemen!! :D

Tjeena alla söta! Ska snart äta, sitter och lyssnar på rihannas nya album. Det är så jävla bra, Men ikväll får vi se vad som händer. Idag hade vi håltimme i 2 fucking timmar och 10 minuter snacka om najs. Jag och sofia hade jävligt kul iallafall. HAHA, älskar dig gumman. "och den andra typ hatar jag" haha! DIE BITCH DIE! haha, vilken dag asså. så jävla kul jag haft. På en tisdag ?! kan det bli bättre ? icke sa nicke! men haha, men nu ska jag snacka lite med vänner. hejdå ! :D


DJUNGENVRÅÅL.

Sitter och lyssnar på Salem-keep on walking. den är så jävla bra!
Men ska gå in och ta bort sminket nu, sen chilla lite. Ta det det lilla lugna. Måste springa förbi trollboda skolan imorgon bitti typ en timme innan jag börjar. Ska hämta ett arbete som en kompis skrev ut åt mig. Men men, nu ska jag ta bort sminket puss på er! :D

och vet ni, djungelvrål är nog den enda lakrisen jag tycker om! haha bra där.

 vänskapen är obeskrivlig hjärtat! <3

en text från hjärtat

Minns du vad vi bestämde till nyår? nej förmodligen inte. men jag minns de, och det blev aldrig så långt. Men lyssna jag vet att du redan vet men du måste lyssna på mig även fast du aldrig kommer göra de. så saknar jag dej mer än allt och vill fan ha dig tillbaka. Har försökt att släppa taget men det går fan inte, vet inte hur jag ska sluta ha dig i mina tankar varje kväll, i varje dröm, i varje buss, i varje hus. Spelar ingen roll vart jag är, finns du alltid kvar i mitt huvud. fattar inte hur allt kunde bli så fel. Men har fan tappat räkningen efter hur många gånger jag gråtit för dig,gångergråtit för dej, bara för jag saknar dig. Jag ber dej inte komma tillbaka, men fan vad jag saknar. Har hört din röst två gånger om inte 3 gånger efter allt tog slut efter bara en månad. Men önskar att jag skulle kunna kalla dej för min iallafall ett tag, önskar jag skulle kunna hålla dig i handen, eller hålla om dej som förr. Du var den som gjorde mitt leende på läpparna, du var den som gjorde mig hel. Berättade allt för dej. men det var som någon bara klippte av bandet mellan oss. tre månader och 9 dagar senare kommer jag med en text. jag vet att det är konstigt att jag skriver det nu, men jag var kär de va jag. Bara önskar att allt skulle kunna bli som förr igen..

Inte många vet vem jag talar om. men dem flesta vet. och nog han.




0739

Gomorgon!

Ska snart till skolan och ha tråkigt och vara trött , kuul! Aja, men nu ska jag käka nått sen borsta tänderna och gå till bussen. Puss! <3

haninge

Look of today!

Tjaaa, alla!

Nu är jag i haninge ska dra om drygt en timme, ska iväg med mamma till sumpan.

Men nu ska jag inte blogga så mycket,

 

PUSS !


sov dags

God kväll på er, jag ska snart sova tror jag börjar bli jäkligt trött :) Men ska bara visa att jag lever.
HAHA, ni får skratta er igenom detta inlägg för det är sååå tråkigt, helvete en katastrof ! :D

Hade jävligt tråkigt nu så jag tog bilder fixa en bakrundbild (nedan) och sen tog jag en liten "paow" bild som jag redigerade GÄRNET! :D


Tog MASSA fula bilder la ihop de och sen blev det "TADAA" tyck vad ni vill :D


Kan paow.. Kan jag ;)


1549

Tjena mors alla söta!
Nu ska jag väll bara ta det lugnt innan träningen som är idag. Andra gången jag går, måste gå på fler för att jag ska komma in i de, men Derin skrämde skiten ur mig idag om allt så jag vet inte hur detta ska gå. Aja, nu ska jag kolla runt lite på bloggar och annat tråkigt, installerade nyss ett annat internet "Google Chrome" det värkar bra. Naajs fan.
Har haft en ganska chill skoldag idag så allt är lite lugnt förutom att jag var sjukt seg imorse i skolan. inte bra..
men puss på er gullungar! ;)

godmorgon (det snöar)

Godmorgon era sötnosar! vakna för en halvtimme sen men satt klockan på typ 6 legat och snozzat sen dess, så jävla härligt. Sen väckte pappa mig helt så jag gick upp! brukar alltid försova mig. Men inte nu inte idag, känner mig duktig somnade även typ kl 22 igår så sovigt typ 9 timmar också.
Men nu ska jag sminka mig och grejer, pussar på er pussis :)


dagens look

sleep well

heej , satt nyss och kollade på lejon kungen, barn film i know. men jag stängde av den! :O Den kändes obehaglig typ nej jag gillar inte sånna slags filmer. Jag ska väll in ta bort sminket chilla lite i sängen göra mig redo för att sova, mmmhh :) Härligt värre. Varm skön mjuk härlig säng med 3 kuddar och två täcken. Here i come !

nu ska jag inte dag drömma framför er , bye pussy's :)




aww, så söt du e romina ! <3


hejhopp


tjaa, väldigt lite bloggning har det blivigt. Har ingen aning varför det varit så, Men hade matte prov idag hoppas de gick bra. Får väll se, slutade kl typ 10 idag eftersom vi hade halvdag, jag o sofia drog till vällingby sen hem till henne, kollade på film sen så gick tiden fort och jag åkte hem och nu sitter jag här, ska väll äta om ett tag. Är lite hungrig men jag klarar väll mig en stund till. Menmen, nu ska jag inte prata om nått tråkigt här.

" Längtar tillbaka till allt de gamla, när du va du och allt va bra.. "

sovdags.. :(

Tjaaa, nu ska jag dra mig till sängen. Är pigg men måste sova lite nu. ska nog sätta på en film och kolla lite. Tills jag blir trött. Men min dag har det inte hänt så mycket roligt förutom att jag ida o pat va i trollboda ida skulle hämta sitt löshår vilket gick åt helvete för - - - - - - vägrade lämna tillbaka de. Så patricia fick väll allmän damp så det sluta med att vi ringer henne. men slutar med att jag snacka med nån jävla hanna .. -.- blev pissed off så jag la på luren. Så vi sket i löshåret och aa.. sen har jag varit hemmas ida med patricia vi chilla nog bara .
Men puss på er och ha en underbar natt eller vad de nu blir. Puss !

" var de tvunget att bli såhär? va jag tvungen att bli så kär?
  älskar ju dig och förlåt för dehär glömmer dig aldrig och vem du är.. "



hah, aww så glad jag kan bli :)


skoldags

Ska snart försöka hinna med bussen till skolan, men jag pallar verkligen inte gå, börjar 09.05 känns som kl är mer än bara 08.39 och att jag måsta dra typ nu.. men gaa jag hatar skolan.. om nåra veckor till är det påsk lov sen prao ! Naaaajs, med min lilla sötnos ska jag praoa med och romina söööötungen ska praoa längre ner på gatan kommer äta lunch med dem och grejer, hur myys låter inte det?! ;D aja nu ska jag springa till skolan !

Puss på er


dagens outfit ! uppside down..


haninge

tjaaa, är hemmas mamma nu. Syrran håller på att fixa sig till skolan, haha skönt som man har det har man studiedag. Men måste skriva klart min novell ikväll också. sen så fixa lite med twilight boken jag läser ska kolla igenom filmen lite och minnas vad som händer lättare att förstå boken då också eftersom den är på engelska. Har precis rengjort piercingen glömde det igår så gjorde de nu ist. ska göra det innan jag drar mig tillbaka till hässelby sen. Patricia hittade mina lack tights också ! äntligen. men ha en bra dag så hör jag av mig till er söta läsare ikväll.

puss


morsning

nu drar jag till min mor min, puss på er! 
 


IM HOOOME

                            




Tjaaa! varit hemma i sjugo minuter nu, lägger in en snabb bild från båten bara. Ska till mamma och syrran i haninge imorrn och sen får jag se hur jag gör. Men birka va BÄST och jag vill tillbaka!
Ikv, va jag med patricia och nåra polare varit där hela kvällen kollade på filmen "upp" den va fan rätt så bra, men endå inte nånting för barn tror jag. Men godnatt nu är hur trött som helst !

PUSS


chill

Tjaaa, imorgon taggar vi till birka paradise!! Just nu är oscar o patricia här. Får se vad som händer, :)

men jag ska vara social nu ikväll så pussar på er, :)




Haha, bild från när jag gjorde piercing :)

haha, puss

JAG HAR VARIT VAKEN SEN TIDIGT IMORSE!


Godmorgon

God morgon, era söta läsare.

Sitter nu och bara chillar, ska pieca mig idag så jäävla najs. Men igår var vi ju med jocke och sebbe vi kollade på ice age 3, så jävla bra film. Sen chillade vi väll bara sen var alexandra tvungen att åka hem så vi gick med henne till bussen sen så gick jag hem till sofia vi pratade lite sådär, sen så ringer jocke mig och frågar fall vi vill följa med till johannelundstippen. Klart vi gjorde det, men det var bara dom som åkte för de var så jääävla kallt. Åkte typ en gång halvvägs, haha, inge mer.
Men jag vet inte vad jag ska göra nu men men, puss !


jag ska tagga nu föfaaaaaan!!

Tjohopp, alexandra är i duschen och aa duschar dårå. jag ska hoppa in efter henne sen ska vi sminka oss och bege oss hem till jocke. Får se vad vi gör där alltså.
Men jaa, har ingenting socialt att komma med idag förutom att JAG OCH SOFIA TAGGAR TILL BIRKA I HELGEN!! så jävla naaaaajjsss! dit med den bästa flickan på jorden ska jag , ajjemen känn er nere nu och gråt. För vi ska på en båt och ha det jävligt najs.

Sen imorgon kanske jag ska ta navel piercing, kan lovet bli bättre?

Neej, verkligen inte. Är så himla taggad och allting, så puss på er och ha det bäst!

 
Tack för du alltid får mig att le.

alex in dah house

"det jobbiga blir när man får känslor för fel personer"


Tjaaa, nu är jag med alexandra här hemma, vi har precis varit ute och frusit aset av oss åkt pulka/plastpåse ner för johannelundstippen skit kul va det iallafall. Men imorgon ska vi träffa Sebbe och jocke får se vad vi hittar på då. Men jag ska fan ta och sova nu eller aa snart. Puss på er.


jag älskar dig! ;)

bilder





Hahaha, bella & frida humor!

bella och frida ska inte laga mat i framtiden tror ja..


Bella & marina


På nått sätt hamna frida på golvet.

och en minut senare utanför dörren , HAHAH!

I liften

Lite sliten..


Högst upp på kullen är jag sen kommer jag efter han i grön jacka. Det är jag i röda byxor och blå jacka!
Hahahah, Man ser inte så bra för frida typ ramla nästan, tror ja. men men :) en film på att jag inte banga på att åka skidor!



Godmorgon! ,Jag har iofs varit vaken typ två timmar har duschat och kollat på tv. Skön morgon idag ska jag se fall jag får tag på mamma angående piercing ska se fall vi kan försöka göra den idag efter hon jobbat.

men nu fick ni massa grejer från stöten. Låten i början skicka frida till mig lyssna på den hela bussresan.

RSS 2.0