mobil-fri

Nu för kvällen blir jag mobilfri så ingen kontakt med mig ikväll sött folk!

Pga en andledning orkar jag inte prata i telefon smsa eller någonting med mobilen ikväll.
Så ni får väll försöka få tag på mig på andra sätt.
Jag har faktiskt kommit på en sak! bella is geni, ska lägga undan 400 per månad + jul pengarna och köpa en ny mobil! Jag ska bli sån duktig sparare. hehe..

aja nu ska jag vara social mot folk på msn. Puss !


Alexandra kommer skjuta mig!

snabb uppdatering

skoldagen har gått bra idag gick hem lite tidigare mådde inte toppen om man säger så. Ska sätta på en film nu som vanligt dårå. Måste bli lite mer frisk, (a) är sjukt seg trött och allt. Känner mig fortfarande inte på toppen.
Men jag ska typ inte göra så mycket idag tror jag. Får se vad som händer, men puss skumbanan på er!


Cecilia i klänning, jag i (i love stockholm) gurra i nr 5 viktor i solbrillor bakom handen upp är Atte sen patricia som är på dåligt humör på bilden pappa i shorta jesper i nr 3 och catti längst ut i rosa. Sverige match i Grekland. Jisses vad jag saknar!

godnatt

nu ska jag faktiskt sova, fick lite bilder nu från i fredags kommer mer senare faktiskt!

puss och godnatt!


söta sophie och klara

sophie!

Sofia och lilla jag !

Sofia hjärtat oscarsson!

Sofia och rebecka!

En missbildad bild

haha sorry min hand blev helt fucked up på den där bilden (A) söt rebecka!

SÅ JÄVLA SÖTA NI ÄR!

godnatt

Heej, nu har jag typ precis för en kvart sen lämnat av sebbe Anton och Kristina på bussen. Ska gå in och sova nu faktiskt, eller sätta på en film. Men sitter inne i huset nu och sen så kom pappa in och sa att jag tagit bort Catti från fb så jag tog bort en person igår men inte henne och ett antal till personer är OCKSÅ borta!? det är nått som är fel med fb asså!



Wanna be starting something, i got to be starting something!
I love you hjärtat!


seriöst

Asså helt seriöst jag bloggar inte för att dumma idioter ska komma och komentera hela tiden. Asså herregud jag skriver eller lägger upp nått kommer ni med era kommentarer "jävla fjortis" och massa andra jävla saker. Om ni ska sitta och kommentera sånt ut ur min blogg dårå. Jag skriver om mina åsikter här och ni kommer är säger jävla fjortis jag är inte änns i närheten på att äns VARA en fjortis. För själv ser jag ner på fjortisar. Komentera om ni har något nödvändligt att säga. Jag vet fall jag ska skratta eller bli ledsen åt era små kommentarer, dom betyder så jävla lite för mig så jag ska nog sitta och skratta åt dom som ORKAR lägga ner tid på att komentera sånna kommentarer. Dom som kommenterade där, dom är nog bara svartsjuka antagligen.

sittter nu vid datan gör ingenting funderar på att träna lite. Min dag som planerat blir chill tills ikväll. Ska vara med vänner vet inte exakt vilka som kommer än, vi ska väll ta det lugnt eller nått får se hur det blir. Pappa och Catti håller på och lägga upp massa ljusstakar stjärnor och grejer här. Fett najs med lite jul känsla när jag sitter och kollar ut genom fönstret! Jag ska nog ta och plugga lite idag också. Mest på engelskan, Har prov vet inte när. Sen har jag hemkunskap OCH Svenska asså jag kommer ligga död den här veckan på alla prov ska få in allt i huvudet men det ska nog gå bra.

Ha en fantastisk dag nu!

Puss

Miss u !


sista inlägget

Tjaaa, nyss drog Anton och Sebbe från mig vi kollade på film "bert" men den stängde vi av och lyssnade på musik och chillade. Pratade sen blev anton tydligen på dåligt humör. Men jag ska faktiskt ta och sova snart. Lyssna på lite musik eller vara lite social mot dom som är här inne. Får se, är grymt trött så får se hur jag gör.

Men ha en mysik kväll!

Puss


Alla har väll varit små någon gång.. (a)

middag i åkis

Godmiddag på alla. Sitter nu och typ väntar på att klockan ska bli halv ska åka och käka i åkermynatan med brorsan. Sen ska jag vara med Anton och Sebbe som planerat haha. Får ha lite roligt med dom. Ska nog bli en chill kväll känner jag för. Men vi får väll se vad som händer. Sitter just nu och knarkar "On the beach" så jävla bra! Aja ska fortsätta lyssna på musik. Och ha en trevlig helg skriver antagligen när jag kommer hem eller imorgon bitti. Puss och kram skumbanan!


Man får ju bjuda på sig själv ;)


time to play

heej gullisar!
Är hemma nu i säkerhet var ju livrädd för en kille igår kväll men det gick nog bra med honom hoppas jag. Jag var hemmas sophie och hade en rolig kväll faktiskt. Är grymt trött nu efter en låång händelserik natt. Bilder kommer förmodligen senare. För med klaras kamera blev det många bilder under kvällen så synd så tog batteriet slut runt 12 eller någonting men det blev en riktigt lyckad kväll asså men älsklingarna! Haha, juste skrev ju det är PS igår haha fan vad kul, bella humor. Ni fattar inte. HAHA. bra. men nu ska jag inte babbla på här.

Puss!

in sophies house

Nu är jag hemas sophie med nåra sitter här och snackar med bea lite saker som händer. men jag ska försöka vara social vi ska ha en skit bra kväll iallafall.

PS JAG ÄLSKAR SOFIA BEA OCH KRISTINA.

JAAA, nu måste jag dra NÖÖÖÖTSITUATION här!!

"spinning"

Gooodnaatt nu sötnosar. Har precis tränat blev lite öväntat pappa har ju köpt hem en såndär cykel som man cyklar på så jag cyklade på den och tränade sen lite vanliga kunde inte göra något med ena armen pga sprut jäveln, Men nu ska jag sätta på en lång fil "Walk the line" Gaaahh vad jag saknar den filmen (a), Kollade på den på landet i sommras, Den filmen väcker så många minnen både bra och dåliga tyvärr.. Men men. Whatever. ALLA saknar ju sommaren right?! Men however. Ska lägga mig och dricka lite tea och checka min underbara film. Den handlar om Johnny Cash om ni vet vem det är (?), Han blir kär i June Carter som var sångare (hans idol när han var mindre) Som sedan blev komiker. Hans Storebror dog också när han var liten och hans pappa är jätte sur och elak mot johonny. Stackars liten. Aja slut pratat om hans liv.

                                                                             Puss!




BRA TRÄNAT IDAG BELLA!


besökare

jag vill bara påminna att jag har mycket bättre besökare i den här bloggen med skillnad från min gamla blogg. Uppe i rekordet 50 besökare. Haha, det är faktiskt bra för att jag bloggat i tio dagar. Men ha en trevlig kväll ska lägga mig med en rulle på datan och lite tea. Puss och kram!


En till gammal bild, förra hösten. Ett år sedan!


minnen man aldrig glömmer!


Jag och Lotta, aaaah saknar gumman som fan "/

När jag var barnvakt (a)

När sysslingarna kom till Sverige!

När vi var ute och sprang HAHA, saknar oss tjejer..

Hahha, påååsk hemmas mormor och morfar med Cecilia.

The voice eller vad det nu var med Alexandra och Sabina!

NAAAAAAAAAAUE!! SÖÖÖT JAG VA! (är)
Klassen skulle till grönan i 6an!

Vinter!

MIN FÖDELSEDAG!

Haha, jag och lotta! (ni ser ju själva)

Lottas land, ullared, sol & bad och härliga sommarkvällar.. Mmh saknar!

Anton 14 år! Naaaauu. Så liten (A)

Saknar 6an! Grönalund!

Saknar tiden du och jag var bästavänner gumman (a)


10 saker som aldrig händer

   Att jag lagar någon god maträtt.
   Att jag får MVG i hemkunskap.
   Att jag blir en bitch
   Att jag blir kriminell (stavning?!)
   Att jag blir miljonär på smarthet!
   Att jag slutar ta kort.
   Att jag slutar äta godis!
  Att jag slutar äta för jag tycker att jag ska banta.
  Att jag blir utan mobil!
  Och sist men inte minst att jag slutar älska mig själv!


Jag ser grrrryyymt cp ut på den men jag bjuder på den haha!

hålla igång!

Heeeej lovers.

Sitter nu och kollar på hål i väggen på datan på tv6.se haha, man kan kolla allt möjligt där, det är en väldigt bra sida med endå roliga gratis program, För jag orkar ju inte gå in och kolla på tv hela tiden, kollar på datan här istället. Skönare här ute.
Men idag har jag bestämt mig för att bara ta det lugnt. Får se vad som händer tror det blir en rätt tråkig dag, men måste ju ladda inför helgen! På fredag drar jag ut Lördag också antagligen, sen på söndag blir det film. OCH Alexandra ska färga mitt hår! *superglad bella* Ni får väll se resultatet då kan slänga in en bild på hur jag ungefär vill ha det iallafall!


Tänkte mig någonting sånt med ljusare dårå. Får hoppas på gott resultat sen!

Men imorgon så blir det skola sen ska jag "fixa" en sak sen så får vi se hur det blir tider osv. Snart är det säkert mat så jag ska börja dra mig in till huset. Men jag sov ju hos Alex idag ju trodde att jag skulle vara GRYMT trött nu eftersom jag och hon gick upp kl typ 6. Jag segade som fan omöjligt att komma upp ju. Haha, juste min humor på kvällen vi sa typ men seriöst nu sover vi sen alex ba : God natt jag ba God naaaaaat! asså naat = not, HAHA, bara jag som har grymt bra humor när man e trött och skämtar till det. Men jag har fan fortfarande ont i min arm sen svin influensan sprutan. Alla sitter i skolan slår eller petar på armen asså seriöst JÄVLAR vad det gör ont asså. Stackars stackars mig. Men nu ska jag inte skriva 1000 ord här men jag hade faktiskt tänk att jag ska börja skriva mycket mer.

men puss på er nu!


Patetiska!



Hahah, jag avbryter det här nu, ni får säga vad ni vill.

skoola

sitter i data salen nu ska igentligen jobba men slänger in ett inlägg snabbt. Igår var jag ju hemmas Alexandra sov där också. Kom till skolan så hade vi igentligen sovmorron. Men men blev inte försenad iallafall. Men efter skolan vet jag inte vad jag ska göra får se. 


rest in peace fjodor! :(


Puss

Folk som verkligen inte har något liv!





Snacka om folk som INTE har nått liv -.-




Har kollat upp dom är personerna nu och den som skrev fjortis fjortis jag spyr kommer från haninge och den andra från MALMÖ!  snacka om inget liv, jag tror redan jag vet vem denna person är som är från handen.


dålig uppdatering

Grymt dålig uppdatering nu igår och idag har helt enkelt inte orkat skriva någonting av vissa orsaker. Men är i hässelby och kommer nog vara det ett tag nu framåt. Men nu har jag hittat en film att titta på och sova lite till. Haha, är helt slut vet inte vad det är börjar bli sjuk asså. Men dagens stolthet idag är att jag fick 20/20 på diagnosen i matten! Första gången alla rätt. Men ska ta mitt tea nu och sova.

Puss!


Douglas och rebecka i Lördags, gullungar ! :D

seeeegt

Nu segar blogg.se jätte mycket. Men iallafall jag har precis ätit och ska checka en film nu för er som är intresserade av att veta det. Men det blev nån cp-humor film. Vét inte om den e rolig men vi får se. Smsa om det är någonting speciellt! puss!

NAAAUE , jag äääälskaar denna bild! Så grymt söt!

asg

Maja, svar på din fråga. alltså det var ingen såndär grej som jag är inne på det var nån text som nån sa att jag skulle kopiera och lägga in så ofc jag gjorde det. Spelar inte sånna spel. Haha!


Men nu är jag tillbaka efter en LÅNG natt. Vi började med att dra till oxtungen, Sen var vi där sen kom bara mer och mer folk dit. Men allt blev typ kaos. Men vi åkte bussen där var Rebecca och Felicia så vi snackade med dom och sen kom Alexandra bort så jag letade efter henne. Men vi gick hem till mig badade lite i bubbelpoolen först var det Jag Alexandra Patricia och Sophie sen hoppade Ogge,Jonte,Jocke adams och min brorsa jeppe i dårå. Badade ända tills klockan blev typ fyra halv fem. Så himla härligt.

Men nu ska ska jag till Patricia och vi ska kolla på film med Alex och Oscar. Men jag gör av mig ikv!


Puss!

-.-

Något som blivit mycket populärt idag är online casino, nästan överallt kan man se reklam för olika casinosajter och hur mycket de erbjuder i casino bonus. Att spela på casino kan vara riktigt roligt så länge man spelar med förstånd, dvs att man inte satsar för mycket pengar och slutar då ens pengar är slut. Om man inte vill spela för riktiga pengar så erbjuder de flesta sajter möjligheten att spela för låtsaspengar, känslan är i princip den samma. Att spela på låtsas är dessutom ett riktigt roligt sätta att fördriva tiden. Casino Tropez är ett av alla casinon som erbjuder möjligheten att spela gratis casino. När man besöker en av de större aktörerna inom spelindustrin så erbjuder de ofta många olika former av spel, här kan man spela allt från betting till poker online. Fördelen med dessa större sajterna är också att de ofta finns tillgängliga på flera olika språk, man kan t.ex få hela sajten på svenska språket.

sooooool!

IDAG ÄR DET SOL I STOCKHOLM OCH ÄNTLIGEN BRA VÄDER!
Äntligen börjar det bli lite bra väder här! Så jävla härligt gick ut i morse kollar ut och ba O-M-G! Och springer in och säger till pappa "har du sätt vädret!" Haha, finaste vädret är idag i november helt klart. Hittils iallafall.

Men nu hörrni har jag precis duschat och jag håller på att städa rummet, TRÅKIGT. Men när jag vaknade var det kläder över HELA rummet. Ett jävla bomb nedslag. Men det får vara tråkigt nu för det måste bli rent. Håller på att släppa in luft nu när det endå inte är så kallt i luften. Jag ÄR smart, Tänker smart, Blir smart haha, helt och hållet åt sanningen är jag smart. Självförtroende på topp, Bryr mig inte om folk säger att jag är värsta blondinen för jag frågar en fråga eller har HEEELT fel, Då blir man kallad för blondin-.-, Löjligt värre. men so however, inge mer prat om blondinen här. Ska städa rummet nu!


älskar dig!

21 november

hej mina hjärtan. Sitter nu och har allmänt tråkigt ska sätta på en lite Random film och kika lite. Idag har jag inte gjort mer än skolan åkte till haninge för jag skulle hämta kläder farmor köpt från"ellos" skiiit söta trosor och linnen bh:n skicka vi tillbaka och fixar en ny storlek. Men men. Så det kan gå sen ska jag få en mjukis klädesel av farmor i julklapp, Farfar har försökt att nå mig två dagar nu ringde tillbaka upptaget, however. Han hade skickat julklapp 1 månad innan jul. Bra tajjming där asså. Nej inte alls. Idag så har jag också åkt till Marcus i Rönninge ju. Var där sen skjutsade hans mamma mig till Alvik och sen åkte jag tunnelbanan och hoppade på  bussen mot Backlura. Sedan kom min brorsa på efter typ halvvägs. Gick hem med honom så blev INTE våldtagen i kalla hässelby. Men nu ska jag inte tråka här framför datorn.

Puss och kram!


Förr jag bad om sommar nu jag ber om vinter -.-


haninge

Just nu är jag i haninge hemmas farmor ska snart åka till marcus i typ södertälje, Rönninge. Men ska ta tåget som går om typ en timme! men jag åker hem senare ikväll, Så hör väll av mig då om inte så vettjafan. Puss på er gullungar!

konstig statistik



Haha, blev nog den kontigaste jag sett haha, Har precis börjar blogga igen så bestökarna står på 5 eller någonting! Puss.

godmorgon

Godmorgon! Nu sitter jag här inne och har vaknat för typ ca 40 minuter sedan. Har sminkat mig och min kamera har typ dampat så det går inte ladda över kort. Så jag är lite allmänt irreterad på det. Tänkte visa skorna jag köpte igår och dagens outfit. Men du ska jag dra mig mot köket och äta någonting. Ha det awesome (stavning"?")
Puss puss!


Älskar dig sötnos


själv-upptagen

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v .


1 Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Varför?-.-
2 Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Jag blev ju ledsen xD<3
3 Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Nej sluta!
4 Vad är det fulaste du skulle kunna säga åt din fiende?
Du kastar den i väggen endå.... :)
5 Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Blev du arg på mig för det??
6 Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Åsså imorron :P
7 Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Eru i haninge eller?:)<3
8 Vad vill du höra mest av allt?
Älskling vad gör du?
9 Vad kommer bli dina sista ord vid liv?
Svara!

ny blogg

jaa, nu blev det en ny blogg. Som Alexandra sa att jag skulle skapa en ny efter ett tag. Like she sad. Men folk undrade varför jag tog bort bloggen sen så klart gör jag en ny för eran söta skull. Men idag har jag haft utvecklingsamtal. Sköter mig i skolan och så (Y) GREAT! Plus på det. Läraren påstår att jag ska försöka sova tidigare på kvällarna. Läsa en bok, so however(?) Men nu ska jag försöka be Dalina fixa header, Ska se fall sötungen lyckas.

Imorgon blir det skola som vanligt sen weekend! Så jävla herligt, ska börja snacka norske her! Nejdå. men ha en sån bra kväll.

Puss!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0