Im alive :)

Heeeej !

Nu är jag hemma igen, härligt!
Hel och ren såklart.

Ska typ lägga mig snart är sååå himla trött! Men slänger in en bild från stöten!

Puss på er



Bild på min första backe jag åkte där jag skadade min fot också, fast tog kort på backen lite senare. Klarade hela den backen sen UTAN att ramla snacka om att jag var stolt.
Man ser inte efter hörnet men man ser lite iallafall.

köpt skid saker

Tjaaa, kom hem för ett tag sen. ska köpa jeansen imorgon. Men lite köp blev det idag iallafall. Ska snart gå upp och kolla på tv igen och sen så ska jag väll chilla resten av kvällen eftersom det blev ingen träning eftersom tränarna kan inte ta sig fram till hallen och sånt.jag köpte lite gottigott till bussresan; två st alkoholfria cider och sen MASSA godis.
sen blir det sista skoldagen imorgon på typ 1.5 vecka!

HÄÄÄRLIIIGT!


köpt idag , gick på ungefär 1000-lappen! jävligt bra priser va det iallafall.

Sen ska jag köpa jeansen imorgon, Länge sen jag använde jeans men nu jävlar.

PUSS OCH KRAM

Feb. 23, 2010

Tjaaaba, om 40 minuter eller nått ska jag käka sen ska jag och pappa åka och fixa skidglasögon och kanske en jacka också. Är inte säker men kanske, Sen ska jag köpa ett par jeans imorgon om inte vi åker upp till vällingby också och köper dem nu idag. Får se helt enkelt vad som händer. Men jag ska gå in och kolla lite på tv och ta hand om mitt f*ck u finger.

Puss på er.


skolgång

tjohojsan, !

skrev ett inlägg igår men publicerade det inte, Lite osmidigt sådär. men ändrade planer nu, pga av all snö och allt kommer inte frida dirket hit imorgon, hon åker direkt till stöten. Men hon kommer typ få åka hela dagen eller nått.
Men jag ska snart dra till skolan har sovmorgon idag börjar egentligen 09.05 men kommer ingenstans på grund av snön nu. Men ska försöka hinna till no lektionen där jag ska svara på två frågor, om glykol och metanol.
Aja, nu ska jag försöka plugga lite till .

Puss på er.


gumman, saknar att få krama dig och vara med dig. Puss

skola

nu ska jag snart till skolan , jag har skadat mitt finger igår så de började blöda hur mycket som hälst så nu har jag otroligt ont i mitt långfinger nu. ska gå till skolsyster idag för pappa tog bort plåstret imorse då började det blöda hur mycket som helst igen. fast jag vågade inte titta hihi (a), men det blödde iallafall så pappa tror jag kommit åt en blodcell eller käl eller nått. men nu ska jag gå till skolan :)


haha. grym jag är !!

sksk

Tjena mors kalla sverige.

nu sitter jag med en filt och en värmedyna och FRYSER ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag lägga mig i sängen och läsa lite. Har en sån jävla huvudvärk så jag måste ta en ipren och chilla lite.

Har tyvärr inget roligt att komma med idag förutom att söta frida kommer ju hit på onsdag! hon kommer dock bli försenad efter all snö som kommit. Ska bli sååå jävla kul i skidbacken asså jag längtar sönder. Sen ska jag ta piercing imorgon också! Kanske, men förmodligen så :)

puss och kram på er !


det är dock en bild på min brorsa dårå, men kommer jag sluta såhär i luften i slutet av veckan. Lär jag nog inte överleva!


har kul med sten sax påse nu på msn! :D 
 
Jag leder!!

Puss puss !

..

Tjaaaa, skulle bara visa för er att jag lever och att jag har inte bloggat under hela helgen. Har lite pallat och har inte haft tid. Men jag pallar verkligen inte blogga nu heller. kommer inte blogga nästa helg heller men då är jag inte säker på att jag är levande. Ska ju åka skidor i sälen. Hoppas de går bra är sjuuukt nervös!!

Aja, händelserik helg. har hunnit vara ärlig mot en viss person, hunnit frysa, hunnit åka till haninge hunnit vara i tyresö hunnit kolla på melodifestivalen jag har hunnit mycket mer än så.

Men puss på er !


******-träning nu :)

Nu drar jag på träning sen ska jag hem och duscha. Sen får jag väll se vad jag ska göra. Vad för träning jag ska på får ni inte veta. HAHA, det finns utskrivet på någons blogg. Men puss på er så hör jag av mig ikväll.

Saknar landet.

.

Nu drar jag till skolan gör ett prov och sen ska jag sova. Puss

asså jag är äcklad..


Hur kunde den snyggen bli sådär ewwuu.. Han måste ha rakat sig asså ärligt ?
Jag blir typ äcklad.

Så alla ni som ÄLSKAR Chad Michael Murray eller mer känd som Lucas Scotts i serien som jag älskar "one tree hill" Jag hoppas ni gör som jag ändrar uppfattning om honom när han har .. SKÄGG!



AJA, slut pratat om äcklet. Jag har pluggat HELA dagen idag okej jag har kollat lite på tv imellan åt men den känns endå som jag KNAPPT kan allt har pluggat sammanlagt kanske 3-5 timmar! Asså helt seriöst. Det är fan sjukt. Sen ska jag plugga som FAN imorgon också för då ska jag plugga till hemkunskapsprovet som jag inte klarade förra terminen vilket innebär att jag måste klara det den här terminen. Får hoppas att jag klarar det. Men allt jag har på huvudet nu är NO!

Måste sova nu. ska inte försova mig imorgon också.

Puss på er!

JÄVLA GEOGRAFI (FÖREDETTA)-LÄRARE!

Heeej! Nu har jag pluggat, gjort tea, duschat, tagit bort sminket och chillat! Allt på hela kvällen. Känns skönt. Nu ska jag lägga mig i sängen och dricka upp mitt tea och sen ska jag väll sova. Har ju ingen sovmorgon imorgon eftersom jag ska göra om geografi provet. Vet nu exakt vilka eu länder det är men jag måste göra om HELA provet även fast jag klarade den första sidan bra kunde allt utom vart prag låg! Asså så himla seg snacka om att jag ville strypa den där läreren när han sa att jag skulle göra om hela även fast jag klarade första bladet bra! Jag får inte lika bra resultat nu som innan då. Asså vilken SKIT lärare! Tur att jag inte har honom längre då.

men det var allt för mig idag. Puss

15 februari

Tjeeena, idag är det den 15 februari och idag fyller farfar år, Ska väll ringa honom senare och gratta honom. Farmor sa att det var idag så får väll hoppas att det är rätt. Men idag ska jag till skolan och ja arbeta som vanligt sen mååste jag plugga inför so omprovet och klara eu länderna. Men jag ska till skolan om typ en halvtimme går bussen börjar kvart över 8. Gick upp i tid idag! WOHOO, börjar lära mig. Aja, puss på er och ha en braa skoldag för det hoppas jag att jag kommer att få.
ska visa er en bild av halsbandet som jag fick :)


aww, tack älskling <3

Godnatt

Snart ska jag sova!

Men ni ska få veta vad jag har gjort idag, Har ju slappat största delen av dagen faktiskt. Lite chill sådär, sen kom patricia hit och vi va hemma typ 5 minuter sen mötte vi marcus,fluff och victor. Jag och marcus försökte väll välja en film i typ en halvtimme minst, Hittade ju fan ingen. Slutade med att vi bara tog någon. Patricia kommenterade stora delen av filmen vi kolla på, Det va nån jätte konstig så vi bytte efter jaa 20 minuter. Så valde marcus och fluff nån film kommer inte ihåg namnet på den, men det va en mysig kväll patricia typ halv sov och allt va lugnt. Sen åkte jag med pappa catti och jeppe och käkade på gula krogen. Jag åt plankstek pallade äta upp typ halva. Sen har jag varit med patricia ikväll ute med nåra.

Puss på alla, ska faktiskt ta bort sminket och sova lite i think. Ska upp tidigt imorgon.


BILD BORTTAGEN!

Gues who and who ? :D nu kommer ******** döda mig

rise up


Min kamera har no batteris så det får blir en webb bild på outfit idag.
Har ju bara slappat nu idag men snart kommer marcus fluff viktor och Patricia hit. Sen lite senare ska jag med pappa och catti och käka på gulan. Blir nog en mys dag trotts allt !

Puss på er

 

alla <3 dag

GODMORGON!

jag har varit vaken i ca 3 timmar pappa väckte mig 10 sen kunde jag inte somna om så jag gick upp runt halv 11. Idag är de ju alla hjärtans dag! Får se fall man kan träffa marcus eller vad som händer. Skulle iallafall äta ute med familjen sen. Det är nog det ända planerat idag, We'll se what happends. Det är ju trotts allt alla hjärtans dag allt kan hända! Okej, jag har sjukt tråkigt nu. Får väll hålla mig underhållad nu. Puss på er!


nattinatti

Nu ska jag sova, brorsan jocke emma och typ kajsa tror jag badar typ värsta volymen får se fall jag kan sova. tror nog det, ska smsa lite sen ska jag "kipa" lite. Haft en chill kväll iallafall :) Tycker ni att rätt personer vann melodifestivalen för er som tittat? eric tyckte jag skulle gå vidare så gick den vidare naaajs! 

puss och godnatt! 

och nu passar mit trötthet på att försvinna? :(

Nu ikväll har det varit chill asså! Sitter inne i huset är ju som sagt lite sjuk asså ingen fara huvudvärk och lite sådär! men jag har vilat nu hela dagen och varit trött sen så nu helt plötsligt fick jag typ energi kick! helt otroligt. Så nu är jag pigg o glad. Igår och idag va jag trött och aa sur antagligen. Min kväll blev ju rolig förutom damp mailet jag skrev till en viss person. What ever , puss och godnatt på er! (sista inlägget för idag förmodligen)

Har fixat min webb kamera nu inne i huset, så kan komma med webb bilder sometimes.
Lite boring att alltid ha de så får se hur ofta dem kommer.

lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: Mina vänner :)
Vad gjorde du kl 08 imorse: sov
Vad gjorde du för 15 min sedan: tog en huvudvärks tablett och drack vatten
Det sista du sa högt: ingen aning
Det senaste någon sa till dig: "det är bara äta när ni vill" , (tror jag att de va)
Vad har du druckit idag:
vatten, inte drukigt på hela dagen annars förän nyss
Vad var det senaste du åt: kiwi
Vad var det senaste du köpte:
Sofias pressent
Vad är det för färg på din ytterdörr: vit
Vad är det för väder hos dig nu:
mörkt och snö
Godaste glassmaken: isglass
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
aa kanske
Sover du tungt:
jaa
Drömmer du mardrömmar:
ibland
Trivs du med ditt jobb: har inget :)
Favoritklädsel: leggins och tröja
Favoritlåt just nu: vet inte
Vad ser du om du tittar till höger:
väggen
Vad gör dig glad just nu: ingenting, är rätt så trött.
Vad gör dig mindre glad just nu: Allt
Vad ska du göra härnäst: Fortsätta gräva min grav
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: trött, och inte på humör
Favoritgodis: chocklad
Kläder just nu: mjukis byxer och t-shirt
Sommarplaner: Turkiet och sen vännerna
Hur många kuddar sover du med: tre
Spelar du något instrument: Neeej
Morgon eller nattmänniska: natt
Är du kittlig: just nu nej, när jag är på humör ja !
Snarkar du: tror inte det, eller hoppas inte de
Äckligaste insekten: getingar eller spindlar
Längtar du mest efter just nu: marcus
Vad är viktigast för dig: vännerna

jag lever

Ajj, satans helvete. Är inte särskild glad idag och sen så har jag huvudvärk så jag håller på att spricka! ASSÅ aaaajjjjjj!  känns som nån kan typ döda mig nu. Är jag sjuk en lördag dör jag ärligt, Jag kan inte vara sjuk det kan bara inte hända!
Får höra av mig, skulle bara visa att jag lever.

Puss

godnatt

Nu blir de ett godnatt inlägg ska väll typ sova så tidigt som möjligt idag, otroligt trött. varit hela dagen tyvärr, sjukt jobbigt! men ikväll åkte jag till patricias träning och typ satt där och deeegade sönder så himla trött och typ jag vet inte typ pigg men pallade inte göra nått, marcus va där och snacka med han i typ nåra minuter.  Men sen gick patricia och duscha fixa sig och så och sebbe och jocke kom jag mötte dom sen så åkte vi hem till patricia, sen aa hände nått pinsamt som förmodligen dom aldrig kommer släppa! Men iallafall vi hoppar av bussen jag hoppar upp på jockes rygg vad händer jo mina byxer typ lät SSSSSKKKKKRRRREEEEXXXXX... jag ba ääärshh strunt samma. Sen är de fetaste hålet jag höll på att dö. Men aa sen kollade vi på film och chillade :)
Det var min kväll ! :)


puss på er :)


1717

är hemmas patricia nu ska vara hemma halv 6 så ska tralla mig hemåt snart, haft en trög skoldag men bättre än måndagar iallafall! Men vi höres och kanske synes ! puss på er


Sophie Romina och rebecka saknas på fottot btw:)

sofia GRATTIS!

Tjaaa!

Idag den 11/2 fyller ju SOFIA år, så jävla najs! vi grattade henne i skolan sen börja hon lista ut vad jag och emma skulle köpa till henne eller hade köpt, så börja jag säga att vi skulle ägga henne! Vad gör hon jo säger det till hela skolan jag ba OOOH NOO! -.- så sen så sa jag att vi hoppade över de får se vad vi ska göra bla bla bla, ja jag och emma köpte ju en liten speciell födelsedags pressent till söta 15åringen! Byxmyndig nu aahfan :)
Men jaa vi överraska henne, FUCK vad hon blev chockad och glad! så jävla härligt att se henne sådär.
Men ska se fall carro lägger ner bilderna så får ni dem imorgon eller ja se dem på fb. Lånade rominas röda läppstift, CHOCK C-C-C-CHOOCK! aja, ska väll snart lägga mig i sängen börjar kl 8 imorgon ..
Tråkigt sådär, hoppas morgon dagen går lika bra och planerat som idag, mohaha, i love it anyway ! :)
Men godnatt och puss :)

JAG HITTADE DEN FÖÖÖRFAN!! :D

JAG HITTADE DEN SOFIA JAG FUCKING HITTADE DEN!!
så jävla glad! Hittade låten som jag velat lyssna på hela dagen!
En sån jävla gammal låt som jag totalt ÄLSKAR !!

Patrice Roberts & Zan - Til' Tomorrow



jag kan inte bli mer kär!
Men nu ska jag dra ner till patricia inga läxor och skit saker idag!
Puss på er ! :)

1818

Heeej era sötingar, :)

Skolan idag va så jävla lååång och typ tråkig på lektionerna! Asså tråkigaste.
Provet gick faktiskt bra tror jag om det inte snurrade i huvudet helt på mig!
Men nu ska jag typ chilla lite och aa.. nog sova!

Godnatt och ha en underbar kväll ! :)


skola nu :(

Tjaaaa söta bloggläsare !

jag har pluggat på detta lite iallafalll jag kommer fan faila ! :(
FAAAAN! nej jag ska klara det här jävla provet!
Önska mig lycka till nu boys and girls och håll tummarna! :D

If you would look into my eye when you did like you did, you'll never let me go.

KILL ME

PAAAANIIK ! buhuu :(

har svenska omprov imorgon och jag måste bara kunna temafomerna och sätta in dem i verb osv!! jag måste kunna det här! typ ha alla rätt, jag HATAR skolan.. Bokstavlingen den tar all min energi, Ska kolla igenom alla pappret nu, kill me snälla :/ Alltså inte bokstavligen dårå, ;) Döda mig i dina drömmar! mhihi..
Ha en bra kväll, alla i skolan får sovmorgon utom jag och säkert fler för man faila på ett juddrans prov -.-

aja , puss o kram ! :)

ps; jag hatar alla killar i min klass utom adam dårå och några fler! men jag tror klassen vet vilka ni är! -.-'

ser ni jag kan bokstavera med snön , men vad ska "T" eller "F" stå för? :)

MORSNING KORSNING!

Godmorgon!
Sitter här nu ska snart dra till skolan jag har ingen aning när jag börjar men det är väll runt 08.10-08-25 haha, så vi får väll se, kommer i tid idag hoppas jag iallafall eftersom jag gick upp i tid idag! WOHOOO första gången på typ två år jag går upp i tid på en måndag! Känns skönt iallafall. Men idag har vi matte diagnos jag kan iallafall det man ska kunna förutom lite dårå, senaste diagnosen fick jag ju ALLA rätt känns bra faktiskt. Men hoppas det går lika bra idag,Sen imorgon har jag omprov i svenskan! Får nog plugga lite och försöka fatta..
Aja puss på er



Kommer du ihåg?? jag glömmer det aldrig..

 
släpper man mig lös så händer det grejjer ! :D

som sagt sommaren 2009..


Nu är jag grymt jäkla trött, ska bara hjälpa till lite med lite saker se om jag lyckas (y'
God natt på er käraste blogg läsare. :)



nu du :D

Tjosan hoppsan :)

är inte på så värst bra humör just nu eftersom andre är tydligen borta och ingen hittar honom tyvärr.. men hoppas han är okej iallafall.. Han klarar sig i stort sätt alltid sig!

Jag var ute med patricia ikv hade det faktiskt riktigt najs, "soppjävel" hahaha , juste jag gjorde en cover som patricia gjorde på nått basket läger sen står nåra killar i fönstret GISSA om jag och patricia skratta!! kan lägga ner videon här och så kan ALLA få se patricia dansa lite ;)

puss på er ! :)


det BÄSTA börjar vid 2.18 ! :D

sommar!











aww.. I miss summer ! :(

ett plus!


I can feel that the wheels in motion
In this life, in this song, time and again
Looking back theres a new reflection
Now I know what you give is what you get

In the end its all or nothing
And I feel Im ready now
So I try to be the answer
Cause I dont wanna lose you again

Now I bet that your ears are burning
With three words on the tip of my tongue
I just hope that your heart is open
So that I can undo what Ive done

In the end its all or nothing
And I feel Im ready now
So I try to be the answer
Cause I dont wanna lose you again

Like a star, its so hard to reach you
Not enough just to call you a friend
And I know that I dont deserve you
But I dont wanna lose you again, oh

In the end its all or nothing
And I feel Im ready now
So I try to be the answer
Cause I dont wanna lose you again
No, I dont wanna lose you again


Norge är fan bättre än sverige ett + till norge!


trött..


haha, bild ett , jag och cecilia äter morötter :D , bild två, lägg märke till mitt ben ;)

Bilder från idag :) innan ölmötet dårå, vi var servitriser här hemma för alla, dom tyckte vi va så duktiga. haha, det slutade med att alla kollade på melodifestivalen hade de trevligt, att killen med pianot gick vidare helt stört och sen så ola va det faktiskt bra att han kom med! Vi får väll se i framtiden vad som händer. Men jag är jätte trött efter kvällens serveringar! så ha det bra puss :)

ölmöte!

Tjaaa, ölmötet är i full fart här hemma, vi är servitriser jag och cecilia, så jävla kul att se dem vuxna faila ibland!

Men nu ska vi hämta alla resultat puss !:D

haha, saltgurka!! :D:D

heej, har haft otroligt mysig och skrattfull kväll asså sebbe och jocke är verkligen så jävla snälla och sociala, Men vi badade bubbelpool här hemmas mig hade det trevligt dom bland annat hoppade från poolen gjorde kullebytta och MAGPLASK i snön!(även jag)! as¨så seriöst som de vore vatten. Men imorrn blir det inte öppethus för det första kommer aldrig palla sen ska jag och pappa typ möta upp cecilia och hennes pappa någonstans i stan föreslog pappa tror ja..? aa men jag ska väll typ kolla lite på fb och lite saker sen ska jag väll sova eller nått, får se fall jag dyker upp med ett inlägg innan allt imorgon. Juste idag så var jag i skolan som vanligt, lite naajs dag egentligen vi åkte senare kl typ 17 upp till vällingby jag och patricia vi träffade marcus och nåra andra snacka lite med dom ett tag. Sen köpte patricia tuggummi sen missade vi bussjäveln som åkte precis när vi kom fram! så jävla ååh irreterande -.- aja men ha en bra dag imorgon! puss



Godnatt sen ikväll :)

daaagen

tjaaa! idag gick jag sofia och romina och alla andra till kanan badet grilla korv lyssna på musik hade det mysigt ända tills smärtan kom, benen kroppen fan vad ont jag hade asså helt sjukt pallade verkligen inte, tillslut kom vi till råksta tunnelbanne station! äntligen sen åkte jag sofia romina till stan fixade prao till Romina, sen hittade hon efter typ 100 butiker och café. Sen gick jag till pendeltåget och dom till tunnelbanan, jag åkte till alexandra va väll där runt halv 3 kanske. Var fett trött, snaaark ska sova typ nu asså! men iallafall vi gick till hennes pappa sen så runt kl 5 så åkte vi in till stan hon tog hål i sin navel hon var fett nervös asså OH-MY-GOD. helt sjukt, sen sa hon att det bara stack till lite! HAHA, vi åkte hem till henne igen var väll där runt 19.30. Vi åt och sådära, sen åkte jag hem var helt död på tåget och nu är jag hemma!! Varit det kanske en halv timme snacka lite med pappa about a secrett! :)






Fick inte lägga upp bilderna på alexandra när hon tog piercingen så ni får den där när hon står och typ diskuterar, hahaha ! :D

På bilderna ser ni först romina åka snowracer, sen utsikt från vandringen, sen grillningen sen romina efter hon fixat prao! och tillslut alexandras lilla piercing stund!


outfit ,vintervandring & hål i naveln (för alexandras del)

Godmorgon! nu är alla typ nästan alla i hela högstadiet påväg och ska åka skidor jag och massa andra sofia och romina vad jag vet än så länge massa fler men har inte pallat kolla upp vem som ska göra vad exakt men vi ska vandra iallafall ska till kanan badet och tillbaka ! Jag gick upp typ kl 06.30 känner mig lite duktig så nu har jag hunnit duscha torka håret, sminkat mig!  bestämma i vad jag ska ha på mig och fixat varm choklad i termus och sen.. jag har tagit bilder! haha, sofia blev min insparation, alltså att hon tar kort hela tiden kanske också ska börja med det ! Juste idag så ska jag åka till alexandra för hon ville att jag skulle följa med henne och ta hål i lilla naveln jag måååste tjata på pappa SKA ha det till sommaren annars blir de en deppig sommar .. xD
Men jag ska väll ta nått att äta sen så ska jag åka till skolan och vandra lite! har köpt nya vantar igår två par faktisk, riktigt sköna tum vantar blev det! Puss på er :)


Vem älskar inte varm choklad med aik termus?

Har ett par tights och sen adidas byxorna över sen en vanlig tröja och tjocktröja :)
Outfit för idag :)

skol time.. :(

godmorgon !

Ska snart dra iväg till skolan blev precis klar, min kamera har inga batteri så ingen bild idag tyvärr :)
bussen går om typ 20 minuter lite mindre då. Lyssnar på lite skön musik så jag blir lite piggare. Hade i min inpackning lite längre än vanligt igår. Daim vad håret blir typ "luftigt" hahaha! vet inte hur jag ska förklara men det gör som de vill. så jag har både plattat och fönat håret nu är det lite bättre. Lite ointressant inlägg.
lyssnar på den där låten som är nedan på spotify det är ju bra! iallafall i början.
Men nu ska jag kolla fb lite sen dra till skolan, puss på er ! :)



Sean Kingston – Me Love Rmx

lista

Höger- eller vänsterhänt? höger
Humör just nu? Glad och typ inte glad
Kläder just nu? T-shirt från grekland och leggins
Musik just nu? Do you remeber - jay sean
Sommarplaner? Turkiet och vännerna
Hur många kuddar sover du med? två
Spelar du nåt instrument? nej
Morgon- eller nattmänniska? natt helt klart!
Vem är viktigast för dig? syrran
Bio eller promenad? Bio
Är du kittlig? nej nej (a)...
Snarkar du? Hoppas inte de!
Stjärntecken? Jungfru.
Äckligaste insekten/djuret? Getingar
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Typ stanna,spola tillbaka tiden eller spola fram 
Vad vill du jobba som? vet inte
Stökigt eller välstädat? Välstädat men endå inte för välstädat. 
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? haha, om någon knuffar mig
Gillar du att sjunga? haha, japp!
Anser du att du är stark? aa fan! 3 armhävningar ett åh två åh tre! :D
Vad gör du om du får hicka? Ber nån skrämma mig!
Vad längtar du mest efter just nu? älsklingen, hanna, frida o gamla vänner!


dagens outfit! tagen imorse ser verkligen i mina ögon hur trött jag var!

jag saknar dig verkligen



Obeskrivligt, fyfan vad jag saknar sommaren när vi var på ditt land. Kommer fan ihåg hur jävla kul vi hade. minns du när det regnade och åskade ute och du skulle springa in i huset och jag står i fönstret precis när du kommit utanför dörren börjar det åska, haha fan vad jag skratta. Och när vi satt på resturangen och jag höll på att ramla av stolen. Haha, och när vi va i ullared och hade skit kul tills getingarna kom och störde oss när vi skulle äta! lotta kommer aldrig att glömma tiden vi hade, hoppas vi kan få tillbaka det så för jag saknar dig verkligen.


prao ! :D

Är hemma nu jag och sofia har fixat fetaste skönaste prao platsen!! it's a secrett why !
Men så jävla härlig person som ägde stället så jävla mycket jag och sofia skrattade asså. Men det var ett muffins bakeri typ, vi kommer servera diska och typ städa men whatahell liksom!
Jag ska snart äta så vi hörs ikväll folket !

Puss puss :)

Kolla baakrunden där asså, så jävla fint ååh vad jag saknar

RSS 2.0